Dell S2716DG 1440 144 Hz G-Sync Owners Thread - Page 573 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Dell S2716DG 1440 144 Hz G-Sync Owners Thread

Reply
 
Thread Tools
post #5721 of 5732 (permalink) Old 03-13-2019, 05:06 AM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
my A03 has a white line going through it now. contacted dell and their sending me a replacement. RIP.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dell.jpg
Views:	6
Size:	157.6 KB
ID:	258848  

Click image for larger version

Name:	53530370_2354475107918478_4862091047099957248_n.jpg
Views:	6
Size:	235.2 KB
ID:	258850  

brandonb21 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #5722 of 5732 (permalink) Old 03-14-2019, 01:00 PM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
i just received my replacement and i got a A11 apparently

Last edited by brandonb21; 03-15-2019 at 10:53 AM.
brandonb21 is offline  
post #5723 of 5732 (permalink) Old 03-14-2019, 03:18 PM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
update their was sticker over the "Actual" serial number i got a A07
brandonb21 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #5724 of 5732 (permalink) Old 03-14-2019, 03:41 PM
New to Overclock.net
 
kevindd992002's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Philippines
Posts: 10,904
Rep: 85 (Unique: 67)
So A11 was a false alarm?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

kevindd992002 is offline  
post #5725 of 5732 (permalink) Old 03-14-2019, 06:44 PM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
Quote: Originally Posted by kevindd992002 View Post
So A11 was a false alarm?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
dell did something very shady i took a picture of it.. Facebook Dell employees did say it was an A011 Revision as well... but when i pealed the sticker off it said A07 now theirs a on going investigation why theirs a sticker on my monitor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dell.jpg
Views:	15
Size:	405.4 KB
ID:	259258  

brandonb21 is offline  
post #5726 of 5732 (permalink) Old 03-14-2019, 08:24 PM
New to Overclock.net
 
GTXJackBauer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 459
Rep: 18 (Unique: 18)
Quote: Originally Posted by brandonb21 View Post
dell did something very shady i took a picture of it.. Facebook Dell employees did say it was an A011 Revision as well... but when i pealed the sticker off it said A07 now theirs a on going investigation why theirs a sticker on my monitor
Oh wow. That looks shady AF.

I've attempted countless times to get ownership for my screen since I purchased it new from someone on ebay who had it for only a few weeks. I even have a copy of the sellers invoice since it was purchased from Dell's site. Nothing works as I keep getting denied when I apply to transfer ownership. I also keep talking to support on the phone who I have a hard time understanding and they keep telling me what I have been attempting. No higher ups to talk too, nothing. I still worry if I ever have to warranty this screen while knowing the ownership of warranty hasn't been transferred to me and I don't know what to do anymore. It's unnerving and frustrating to say the least.

ll Corsair 900D ll Intel Core i7-5930K @ 4500.0MHz on HWBOT ll EVGA X99 Classified ll Crucial Ballistix Sport 2400MHz 16GB ll Aquaero 6 XT ll EVGA GTX 780 Classified 3GB Hydro Copper (x2 in SLI) ll Samsung XP941 512GB PCI-E 2.0 x4 M.2 SSD ll WD VelociRaptor 10k RPM 300GB - x2 ll WD Black 1.5TB - x2 ll Toshiba 3TB ll Corsair AX1200i ll ASUS VS248H-P 24" 2ms LED - x3 - Nvidia Surround ll Bose Companion 5 ll
ll Custom Swiftech XL ll Black Ice SR-1 240mm+360mm+480mm ll Helix120 (PWM) ll Swiftech Maelstrom-35X2 ll Aqua Computer High Flow Sensor ll Phobya Temp Sensor Coupler ll Bitspower Compression Fittings (1/2 ID 3/4 OD) ll PrimoChill Advanced LRT 1/2 ID 3/4 OD (Bloodshed Red) ll

Last edited by GTXJackBauer; 03-14-2019 at 08:30 PM.
GTXJackBauer is offline  
post #5727 of 5732 (permalink) Old 03-15-2019, 04:45 AM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
Quote: Originally Posted by GTXJackBauer View Post
Oh wow. That looks shady AF.

I've attempted countless times to get ownership for my screen since I purchased it new from someone on ebay who had it for only a few weeks. I even have a copy of the sellers invoice since it was purchased from Dell's site. Nothing works as I keep getting denied when I apply to transfer ownership. I also keep talking to support on the phone who I have a hard time understanding and they keep telling me what I have been attempting. No higher ups to talk too, nothing. I still worry if I ever have to warranty this screen while knowing the ownership of warranty hasn't been transferred to me and I don't know what to do anymore. It's unnerving and frustrating to say the least.
their facebook support is amazing... give that a try. i asked for the latest REV on Facebook and they told me A011 was, and than we currently have this sticker situation being investigated by supervisors.
brandonb21 is offline  
post #5728 of 5732 (permalink) Old 03-15-2019, 05:45 AM
New to Overclock.net
 
Enterprise24's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Nan , Thailand
Posts: 324
Rep: 6 (Unique: 3)
Quote: Originally Posted by brandonb21 View Post
my A03 has a white line going through it now. contacted dell and their sending me a replacement. RIP.
Much worse than my A04.

Someone on OCUK (A04) also face this defect.

https://forums.overclockers.co.uk/posts/32421217

Looks like it is called burn-in.

I hope that it will not come back
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img-20190212-150427.jpg
Views:	4
Size:	101.6 KB
ID:	259354  

Enterprise24 is offline  
post #5729 of 5732 (permalink) Old 03-15-2019, 06:41 AM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
Quote: Originally Posted by Enterprise24 View Post
Much worse than my A04.

Someone on OCUK (A04) also face this defect.

https://forums.overclockers.co.uk/posts/32421217

Looks like it is called burn-in.

I hope that it will not come back
was really hoping for a A09 replacement but i got screwed with the sticker situation. the A07 is much better than A03 for sure.
brandonb21 is offline  
post #5730 of 5732 (permalink) Old 03-19-2019, 08:48 AM
New to Overclock.net
 
brandonb21's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada Nova Soctia
Posts: 163
Rep: 6 (Unique: 6)
Quote: Originally Posted by kevindd992002 View Post
So A11 was a false alarm?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
update from dell
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2.PNG
Views:	9
Size:	25.0 KB
ID:	260090  

brandonb21 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off