ACER Predator XB271HK (4K, IPS, G-Sync v2, 27") - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

ACER Predator XB271HK (4K, IPS, G-Sync v2, 27")

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 12-23-2015, 09:56 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Hiikeri's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Finland
Posts: 209
Rep: 8 (Unique: 7)
Some early sites says that title monitor can handle with G-Sync 75Hz. Can some user confirm that?

I ordered that monitor yesterday and have it on next week. On some youtube video user cant change it to 75Hz, we had try to resolve is it even possible or not to have 75Hz?
Our conversation find here: https://www.youtube.com/watch?v=xwETs9sLwvA#!.

Z390 Godlike | 9900K @5400 | 16Gb @4600 cl17 | 2080Ti @2000+ /16Gbps | 3xNVME + 512Gb 850Pro | Finland
Hiikeri is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 12-23-2015, 07:23 PM
New to Overclock.net
 
Tilde88's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
Rep: 0
Yes I have the XB271HK, just got it last week from provantage. I cannot get it to run even at 61hz, let alone 75. This is with GSync on or off. Also, I tried 2 certified DP 1.2 cables.
Tilde88 is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 01-08-2016, 10:07 AM
New to Overclock.net
 
Alexious's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 33
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote:
Originally Posted by Tilde88 View Post

Yes I have the XB271HK, just got it last week from provantage. I cannot get it to run even at 61hz, let alone 75. This is with GSync on or off. Also, I tried 2 certified DP 1.2 cables.

How are you finding the monitor? I'm a little astonished by how little talk there is on this unit.

It's available on ProVantage for $820 right now. http://www.provantage.com/acer-um-hx1aa-002~7ACEP0FJ.htm
Alexious is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 (permalink) Old 01-09-2016, 07:17 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Hiikeri's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Finland
Posts: 209
Rep: 8 (Unique: 7)
1.5 week here also 271HK now. Its only 60Hz, even panel manufactor (AUO) info says its only 60Hz, i hoped that G-Sync v2 could possible overclock panel, like a 3440x1440 [email protected]

I bought my monitor from national re-seller, here Finland. Tilde88, what's yours monitor firmware?

Z390 Godlike | 9900K @5400 | 16Gb @4600 cl17 | 2080Ti @2000+ /16Gbps | 3xNVME + 512Gb 850Pro | Finland
Hiikeri is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 01-09-2016, 11:26 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Hiikeri's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Finland
Posts: 209
Rep: 8 (Unique: 7)
Factory Menu: Turn monitor off > Push most left button and keep it down > Turn monitor on (still keeping left button pushed all time) and monitor starts and factory menu opens.

Heres my info:

Z390 Godlike | 9900K @5400 | 16Gb @4600 cl17 | 2080Ti @2000+ /16Gbps | 3xNVME + 512Gb 850Pro | Finland
Hiikeri is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 01-09-2016, 11:34 PM
Custom User Title
 
Profiled's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 300
Rep: 9 (Unique: 9)
Tried nvidia panel Custom resolution ?

Profiled is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 01-09-2016, 11:38 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Hiikeri's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Finland
Posts: 209
Rep: 8 (Unique: 7)
Thru that Custom resolution i tryed. Also i try CRU, no help. Tryed 61,63,65,68,70,71,75Hz and monitor says: No Signal.

I have also drivers (whql361.43) on nVidia Monitor OC patched. On NCP i try also all timings @61Hz.

Z390 Godlike | 9900K @5400 | 16Gb @4600 cl17 | 2080Ti @2000+ /16Gbps | 3xNVME + 512Gb 850Pro | Finland
Hiikeri is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 01-10-2016, 12:39 AM
Custom User Title
 
Profiled's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 300
Rep: 9 (Unique: 9)
Check OSD menu in monitor. X34 models

Profiled is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 01-10-2016, 01:10 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Hiikeri's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Finland
Posts: 209
Rep: 8 (Unique: 7)
Checked that week ago, there are no OC enable section like a X34 has.

- 1920x1080 @60Hz, not even 61Hz
- 1024x768 @64Hz
- 800x600 @67Hz WOOOA biggrin.gif

Z390 Godlike | 9900K @5400 | 16Gb @4600 cl17 | 2080Ti @2000+ /16Gbps | 3xNVME + 512Gb 850Pro | Finland
Hiikeri is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 01-11-2016, 05:29 AM
New to Overclock.net
 
Alexious's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 33
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote:
Originally Posted by Hiikeri View Post

Checked that week ago, there are no OC enable section like a X34 has.

- 1920x1080 @60Hz, not even 61Hz
- 1024x768 @64Hz
- 800x600 @67Hz WOOOA biggrin.gif

Yeah, but other than that how's the monitor? Do you recommend it?
Alexious is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off