F'd up monitor or gfx? - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

F'd up monitor or gfx?

 
Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:06 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Posts: 3,791
Rep: 234 (Unique: 124)
Hey guys today i came home and i turned my computer on and then it whent green and then went orange, and the black screen, stayed black. the computer works fine but is it the graphics card, or the montor, i tried another moniotr and did the same thing, i i tryied a new gfx card, *** should i do

Selling Current Rig
FAQ: What is HDCP?
FAQ: Stop unwanted Programs Starting at start up
CPUz Validation @4.01Ghz Officially 4.01GHz

"Conroe can eat anything clock per clock|now days its not about intel vs amd or conroe vs am2 |its all about Conroe vs Yonah vs Dothan vs Merom"


Orange is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:22 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Posts: 3,791
Rep: 234 (Unique: 124)
bump ^^^

Selling Current Rig
FAQ: What is HDCP?
FAQ: Stop unwanted Programs Starting at start up
CPUz Validation @4.01Ghz Officially 4.01GHz

"Conroe can eat anything clock per clock|now days its not about intel vs amd or conroe vs am2 |its all about Conroe vs Yonah vs Dothan vs Merom"


Orange is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:26 PM
New to Overclock.net
 
el mailman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,702
Rep: 58 (Unique: 53)
Quote:
Originally Posted by Orange
bump ^^^

first of all wat's "bump ^^^" mean?

secondly mayb its both of em since u tried a new vid card & monitor or u oc'ed both cards 2 high or the refresh rate and scren resolution is 2 high could b ne 1 of those

el mailman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:28 PM
Retired Staff
 
UberN00B's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Toronto, ON
Posts: 5,607
Rep: 344 (Unique: 259)
Quote:
Originally Posted by Orange
bump ^^^
]

wow, ive had this problem as well... Still am! First of all, make sure everythin is plugged in. Second, try your vid card(Replacing with another), and then if that doesnt work, it isnt your moniter or your vid card.

Its your MOBO! when you boot up, and you hear no beeps, then its your mobo suicing on you. Hope you fix your problem
UberN00B is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:44 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2005
Location: Arkansas U.S.A.
Posts: 514
Rep: 32 (Unique: 29)
Do all mobo beep? could it be the pci-E slot do you have and old PCI GPU/VPU to try? I had to flash the bios to fix something like this. VGA problem maybe?

Oknilp smile.gif
Oknilp is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 02:52 PM
Retired Staff
 
Transonic's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: City of Angels
Posts: 8,207
Rep: 429 (Unique: 250)
If your card has 2 DVI/VGA slots then try plugging the monitor into the other one. You tried a different video card right so... yeah I'm thinking your AGP or PCIE slot might be screwed. Have you tried a space PCI card? Make sure there's no dust in there. Damn there aren't many other options, hope you get it narrowed down and figured out. Don't count out your board though.

Quote:
Originally Posted by bwomp969
first of all wat's "bump ^^^" mean?
Bump means bump! Like "bumping your thread." It moves (bumps) your thread to the top of the recent thread list...


Transonic is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 03:02 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2005
Location: Arkansas U.S.A.
Posts: 514
Rep: 32 (Unique: 29)
Hey Orange are you there? I know, I got it? It's, It's, It's, gotta be a HACKER? hehe! Just kidd'n of course. What did you figure out?

Oknilp smile.gif
Oknilp is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 06-03-2005, 03:21 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Posts: 3,791
Rep: 234 (Unique: 124)
its agp, and im tryin the card on my dell b4 i shiop it off too EBGA and get a new one

Selling Current Rig
FAQ: What is HDCP?
FAQ: Stop unwanted Programs Starting at start up
CPUz Validation @4.01Ghz Officially 4.01GHz

"Conroe can eat anything clock per clock|now days its not about intel vs amd or conroe vs am2 |its all about Conroe vs Yonah vs Dothan vs Merom"


Orange is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 06-04-2005, 08:24 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Posts: 3,791
Rep: 234 (Unique: 124)
but it will suck if it my mobo, which it could be, but i tried the vid card on another omp. and it didnt work....

Selling Current Rig
FAQ: What is HDCP?
FAQ: Stop unwanted Programs Starting at start up
CPUz Validation @4.01Ghz Officially 4.01GHz

"Conroe can eat anything clock per clock|now days its not about intel vs amd or conroe vs am2 |its all about Conroe vs Yonah vs Dothan vs Merom"


Orange is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off