Discovery made in Stopping dreaded random x101 and x124 BSOD! READ THIS THREAD! ( Even pesky random monthly or yearly x124 or x101 BSOD's) - Page 5 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Discovery made in Stopping dreaded random x101 and x124 BSOD! READ THIS THREAD! ( Even pesky random monthly or yearly x124 or x101 BSOD's)

Reply
 
Thread Tools
post #41 of 43 (permalink) Old 11-14-2012, 11:41 PM
Linux Lobbyist
 
H3avyM3tal's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Israel
Posts: 257
Rep: 3 (Unique: 3)
Sorry I'm kinda noobish still, but if I fail pime95 default in the first minute at 5gigs, that reason may be the test itself and not the oc? Or is it that we all should just run a different test in the p95 to insure stability better?

H3avyM3tal is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 43 (permalink) Old 11-14-2012, 11:54 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2008
Location: Wilts, U.K.
Posts: 3,571
Rep: 454 (Unique: 386)
Quote:
Originally Posted by H3avyM3tal View Post

Sorry I'm kinda noobish still, but if I fail pime95 default in the first minute at 5gigs, that reason may be the test itself and not the oc? Or is it that we all should just run a different test in the p95 to insure stability better?
Unfortunately not, if you pass the default for 12Hrs you still might not be stable, if you fail at any point your not stable. If you only want to test with Prime95 for as little as 12Hrs biggrin.gif you need to run custom settings to ensure it's fully stable at the end.


Darren9 is online now  
post #43 of 43 (permalink) Old 11-14-2012, 11:57 PM
New to Overclock.net
 
VonDutch's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: The Netherlands
Posts: 2,766
Rep: 142 (Unique: 98)
Quote:
Originally Posted by H3avyM3tal View Post

Sorry I'm kinda noobish still, but if I fail pime95 default in the first minute at 5gigs, that reason may be the test itself and not the oc? Or is it that we all should just run a different test in the p95 to insure stability better?

if prime fails after a few minutes, it prolly needs more vcore,
most do a "custom" run, using 80-90% ram, to insure stability better,
i did anyways ..lol i dont think its the test itself..
VonDutch is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off