i7 5960X Folding Issues - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

i7 5960X Folding Issues

 
Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:11 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Ryahn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Rye, NY
Posts: 1,250
Rep: 28 (Unique: 19)
I am not sure why its not folding but it hasnt received any WUs for 2 days now.

Log Warning: Spoiler! (Click to show)
*********************** Log Started 2017-02-10T05:14:54Z ***********************
05:15:56:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:15:57:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:15:57:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:15:57:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:15:58:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:15:58:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:15:58:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:15:58:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:15:58:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:15:59:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:15:59:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:16:58:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:16:59:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:16:59:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:16:59:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:16:59:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:18:35:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:18:36:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:18:36:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:18:36:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:18:36:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:21:13:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:21:13:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:21:13:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:21:14:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:21:14:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:25:27:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:25:27:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:25:27:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:25:28:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:25:28:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:32:18:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:32:19:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:32:19:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:32:19:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:32:19:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
05:43:24:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
05:43:24:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
05:43:24:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
05:43:25:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
05:43:25:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
06:01:21:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
06:01:21:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
06:01:21:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
06:01:21:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
06:01:21:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
06:30:23:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
06:30:23:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
06:30:23:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
06:30:24:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
06:30:24:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
07:17:22:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
07:17:22:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
07:17:22:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
07:17:23:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
07:17:23:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
08:33:23:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
08:33:23:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
08:33:23:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
08:33:24:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
08:33:24:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
10:36:23:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
10:36:23:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
10:36:23:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
10:36:23:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
10:36:23:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
******************************* Date: 2017-02-10 *******************************
13:48:27:FS00:Paused
******************************* Date: 2017-02-12 *******************************
02:49:55:FS00:Unpaused
02:49:55:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
02:49:56:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
02:49:56:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
02:49:57:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
02:49:57:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
02:51:32:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
02:51:32:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
02:51:32:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
02:51:33:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
02:51:33:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
02:54:09:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
02:54:09:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
02:54:09:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
02:54:10:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
02:54:10:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
02:58:23:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
02:58:24:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
02:58:24:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
02:58:24:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
02:58:24:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
03:05:15:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
03:05:15:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
03:05:15:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
03:05:15:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
03:05:15:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment


Ryahn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:21 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Shire
Posts: 4,935
Rep: 84 (Unique: 59)
How many CPU's does it say its using? It could be there aren't any available 24 thread WU's around.

Video cards owned:
1x Titan XP (2016)
1x GTX 1080
1x GTX 1070
1x GTX 1060
1x GTA 1050Ti
2x GTX 980Ti Strix
1x GTX 780Ti


Captain_cannonfodder is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:23 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Ryahn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Rye, NY
Posts: 1,250
Rep: 28 (Unique: 19)
Quote:
Originally Posted by Captain_cannonfodder View Post

How many CPU's does it say its using? It could be there aren't any available 24 thread WU's around.

Its 8/16 and its auto detecting to 14


Ryahn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:27 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Shire
Posts: 4,935
Rep: 84 (Unique: 59)
Quote:
Originally Posted by Ryahn View Post

Its 8/16 and its auto detecting to 14
Try setting it to 8.

Video cards owned:
1x Titan XP (2016)
1x GTX 1080
1x GTX 1070
1x GTX 1060
1x GTA 1050Ti
2x GTX 980Ti Strix
1x GTX 780Ti


Captain_cannonfodder is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:35 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Ryahn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Rye, NY
Posts: 1,250
Rep: 28 (Unique: 19)
Thanks for the help, fixed the issue.


Ryahn is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:40 PM
New to Overclock.net
 
superericla's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,398
Rep: 161 (Unique: 134)
Should be able to pull plenty of units on 12 or 16 threads for higher PPD than on 8. FaH doesn't seem to like multiples of odd core counts (7x2 being the 14 it auto-detected).



superericla is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 02-11-2017, 07:46 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Ryahn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Rye, NY
Posts: 1,250
Rep: 28 (Unique: 19)
Quote:
Originally Posted by superericla View Post

Should be able to pull plenty of units on 12 or 16 threads for higher PPD than on 8. FaH doesn't seem to like multiples of odd core counts (7x2 being the 14 it auto-detected).

The minute I changed it to 8, it got a WU. So maybe there wasnt anything available for 14.


Ryahn is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 02-12-2017, 05:03 PM
Retired Staff
 
Tex1954's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: In a house older than me...
Posts: 4,454
Rep: 100 (Unique: 66)
Quote:
Originally Posted by Ryahn View Post

The minute I changed it to 8, it got a WU. So maybe there wasnt anything available for 14.

10 worked for me on a 5930K setup.... first time I run [email protected] on it... says something like 52k+ PPD....


biggrin.gif



Tex1954 is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 02-12-2017, 07:04 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Ryahn's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Rye, NY
Posts: 1,250
Rep: 28 (Unique: 19)
Quote:
Originally Posted by Tex1954 View Post

10 worked for me on a 5930K setup.... first time I run [email protected] on it... says something like 52k+ PPD....


biggrin.gif


I will try 10 after this WU finishes


Ryahn is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off