Addin GPU to Folding - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Addin GPU to Folding

 
Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 02-12-2017, 03:18 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
ht_addict's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 637
Rep: 18 (Unique: 18)

How do I add my GPU to the mix in the program?


ht_addict is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-12-2017, 03:25 PM
New to Overclock.net
 
Dimensive's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Milton, GA
Posts: 2,299
Rep: 227 (Unique: 140)
Open FAHControl, click Configure, go to the Slots tab, click Add, click the GPU option, click Ok then Save.
Dimensive is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off