1080ti PPD Drop - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

1080ti PPD Drop

 
Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 03-18-2019, 04:19 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
battlenut's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Yokosuka, Japan
Posts: 1,536
Rep: 58 (Unique: 52)
1080ti PPD Drop

I noticed on my sig rig recently that the PPD dropped dramatically. I was getting 1.3 million PPD but now down to 935k PPD. Nothing has changed at all. One week ago it was at 1.3 million roughly. any one have any insight. I uninstalled the driver, then cleaned and uninstalled [email protected] Then reinstalled both, but no go. I actually have 2 separate rigs and the same issue started at exactly the same time.

CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X Processor
Mobo: Asrock X399 Taichi
VGA: Asrock Phantom Gaming Radeon VII
RAM: G-Skill 3200 RipJaws F4-3200C16-16GVK
Storage: Samsung M.2 850 EVO 1TB
PSU: Seasonic Prime Ultra 1000 Platinum
Cooling: HeatKiller For CPU & Bykski for GPU


battlenut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-18-2019, 04:34 AM
New to Overclock.net
 
mmonnin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5,839
Rep: 283 (Unique: 135)
Quote: Originally Posted by battlenut View Post
I noticed on my sig rig recently that the PPD dropped dramatically. I was getting 1.3 million PPD but now down to 935k PPD. Nothing has changed at all. One week ago it was at 1.3 million roughly. any one have any insight. I uninstalled the driver, then cleaned and uninstalled [email protected] Then reinstalled both, but no go. I actually have 2 separate rigs and the same issue started at exactly the same time.
Not every work unit gives the same PPD. This is normal.


mmonnin is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-18-2019, 04:44 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
battlenut's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Yokosuka, Japan
Posts: 1,536
Rep: 58 (Unique: 52)
I have been below a million PPD for the last 8 or 9 days, never went back up. If someone here says its normal, Alright I'll believe it.

CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X Processor
Mobo: Asrock X399 Taichi
VGA: Asrock Phantom Gaming Radeon VII
RAM: G-Skill 3200 RipJaws F4-3200C16-16GVK
Storage: Samsung M.2 850 EVO 1TB
PSU: Seasonic Prime Ultra 1000 Platinum
Cooling: HeatKiller For CPU & Bykski for GPU


battlenut is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off