Overclock.net Folding Team Banner? - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Overclock.net Folding Team Banner?

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 07:33 PM
Retired Staff
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Orleans, LA
Posts: 3,984
Rep: 278 (Unique: 169)
When I put this pic into the program it just shows white.

Blah
DigitalPhreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 07:42 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia
Posts: 1,559
Rep: 297 (Unique: 183)
Quote:
Originally Posted by Crash
Is it possible to make the lightning Fly around?
yes, but quite aggravating.


Quote:
Originally Posted by ThE_GeNeRaL
nice but can you make the lightning carry on to the other part on the left side ?
how about this?
archer_456 is offline  
post #13 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 07:48 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia
Posts: 1,559
Rep: 297 (Unique: 183)
Quote:
Originally Posted by digitalphreak
When I put this pic into the program it just shows white.
What program are trying to use?
archer_456 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 07:54 PM
 
Join Date: Aug 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,363
yeah that looks extra good now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ThE_GeNeRaL is offline  
post #15 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 08:45 PM
Retired Staff
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Orleans, LA
Posts: 3,984
Rep: 278 (Unique: 169)
Quote:
Originally Posted by archer_456
What program are trying to use?
The folding program. Im trying to get a banner for my folding window. Cant seem to get that feature to work. That is waht this was supposed to be for right?

Blah
DigitalPhreak is offline  
post #16 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 09:08 PM
 
Join Date: Aug 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,363
yeah how do you get it to work its just white with that other banner for me!!!!!!!!!!!
ThE_GeNeRaL is offline  
post #17 of 19 (permalink) Old 09-07-2004, 10:58 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia
Posts: 1,559
Rep: 297 (Unique: 183)
Quote:
Originally Posted by ThE_GeNeRaL
yeah how do you get it to work its just white with that other banner for me!!!!!!!!!!!
I got it to work, I had to shrink it down to 128x32 pixels. The only problem is that it's so blury you can't barely read it. I tried making a couple smaller ones like that, but they were to small to read also.
archer_456 is offline  
post #18 of 19 (permalink) Old 09-08-2004, 04:45 AM
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 7,112
This buds for you

American forum banner maker
Crash is offline  
post #19 of 19 (permalink) Old 09-12-2004, 12:47 AM
Retired Staff
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Orleans, LA
Posts: 3,984
Rep: 278 (Unique: 169)
Are you doing a "Real men of Genius" spoof??? lol

Blah
DigitalPhreak is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off