[Official] ASUS SABERTOOTH Z77 Owners Thread/Club - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Official] ASUS SABERTOOTH Z77 Owners Thread/Club

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 01:30 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Queen Creek, AZ
Posts: 2,582
Rep: 270 (Unique: 198)
82

425

336

498

500


Here are a few reviews below


http://www.kitguru.net/components/motherboard/zardon/asus-sabertooth-z77-motherboard-review-with-oc-gtx680/


http://www.hardocp.com/article/2012/04/20/asus_sabertooth_z77_lga_1155_motherboard_review/


http://www.guru3d.com/article/asus-sabertooth-z77-review/1


http://www.hitechlegion.com/reviews/motherboards/18247-asus-z77-sabertooth-tuf-intel-lga1155-motherboard-review

ASRock X99 Taichi / Intel i7-6800K / G.SKILL 4x4GB DDR4-2400 / Samsung SM961 128GB / RX Vega 56 / EVGA SuperNOVA G2 750W / Acer ED323QUR / Windows 10 Enterprise LTSC
-----------------------------------------------------------------------
"Humans aren't the only species on Earth, We just act like it..."
garikfox is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 01:36 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Queen Creek, AZ
Posts: 2,582
Rep: 270 (Unique: 198)
I was wondering if anyone else has a "Disk" error in event viewer after installing the Intel USB 3.0 drivers then once restarted plugged in a USB 3.0 external data drive.

Seems to fire one error after plugging it in, then im not getting anymore errors from the disk, Hopefully its just the Intel USB 3.0 drivers reconfigureing the drive for first time use or something.

Update:
I just ran ATTO three times on the external USB 3.0 data drive hooked up to the Intel USB 3.0 port and got no "Disk" errors in event viewer so Im good, It's what I thought it was a first time driver initialization error. smile.gif

ASRock X99 Taichi / Intel i7-6800K / G.SKILL 4x4GB DDR4-2400 / Samsung SM961 128GB / RX Vega 56 / EVGA SuperNOVA G2 750W / Acer ED323QUR / Windows 10 Enterprise LTSC
-----------------------------------------------------------------------
"Humans aren't the only species on Earth, We just act like it..."
garikfox is offline  
post #3 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 03:23 PM
New to Overclock.net
 
mordocai rp's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 564
Rep: 37 (Unique: 28)
im looking to buy one of these but want to read some reviews first. And sell my old gigabyte on ofc lol
mordocai rp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 06:27 PM
New to Overclock.net
 
level3tjg's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 19
Rep: 2 (Unique: 2)
no complaints from me so far... just built new rig on this board yesterday. Seems to be working great and looks sweet!
level3tjg is offline  
post #5 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 08:45 PM
New to Overclock.net
 
Dousand Thollars's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 291
Rep: 10 (Unique: 10)
Buying one of these very soon, I'll be right back biggrin.gif

Dousand Thollars is offline  
post #6 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 08:52 PM
New to Overclock.net
 
stevierg's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: WA
Posts: 94
Rep: 3 (Unique: 3)
Mine is sitting in my Haf X, with my new Corsair H100 hanging, ready for my 3770k.... now where are you Intel.... Hurry up!

450

stevierg is offline  
post #7 of 6926 (permalink) Old 04-21-2012, 11:23 PM
Retired Staff
 
staryoshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Wisconsin
Posts: 8,342
Rep: 429 (Unique: 310)
I'll have thoughts and pictures as soon as I get my hands on an i7 3770k smile.gif That said, we already have an official Sabertooth club... It just needs to be updated with the Z77 model tongue.gif https://www.overclock.net/t/854493/official-asus-sabertooth-motherboards-club-tuf-series/0_20

<div class="post-sig post-sig-limit shazam usersig-click"><div class="reparse-sig-lineheight"><b><a href="https://www.overclock.net/t/1294303/review-arctic-cooling-accelero-hybrid/0_20">My Arctic Cooling Accelero Hybrid Review</a></b><br><br><a href="#"><strong>My Other Reviews</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><span></span><a class="spoiler-link H-spoiler-toggle" href="#"><strong>Warning: Spoiler!</strong> <span class="spoiler-help">(Click to show)</span></a><div class="spoiler-hidden"><br><a href="https://www.overclock.net/hard-drives-storage/989297-sataii-usb2-0-usb3-0-xfast.html"><span style="font-size: 12px;"><span>Quick USB 3.0 Benchmarks</span></span></a><br><span style="font-size: 12px;"><a href="https://www.overclock.net/nvidia/895590-gtx470-vs-gtx570-comparison.html">GTX470 vs GTX570 Comparison</a></span><br><a href="https://www.overclock.net/nvidia/835606-evga-gts-450-review-tons-content.html">EVGA GTS450 Review</a><br><a href="https://www.overclock.net/computer-cases/855693-myopenpc-dragon-bench-review-build-log.html">MyOpenPC Dragon Review and Build Log</a><br><a href="https://www.overclock.net/nvidia/793143-msi-gtx460-1gb-sli-review.html">GTX460 1GB SLI Review</a><br><a href="https://www.overclock.net/nvidia/778125-evga-gtx460-1gb-superclock-review.html">EVGA GTX460 1GB SC EE Review</a><br><a href="https://www.overclock.net/nvidia/800329-gtx460-1gb-vs-gtx465-review.html">GTX460 1GB vs GTX465</a><br><a href="https://www.overclock.net/ati/705552-5850-vs-5870-comparison-benchmarks.html">HD5850 vs HD5870 Comparison</a><br></div></div></div>


staryoshi is offline  
post #8 of 6926 (permalink) Old 04-22-2012, 06:23 AM
New to Overclock.net
 
Starlo77's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
Rep: 0
Hi, this is my first post, but I had the same issue after upgrading from a P67A GIGABYTE board. Ended up installing a fresh windows7 system on a new drive and all was ok. Pretty sure it would have been a driver issue with the new USB 3.0, but all is good now.

On a side note, I've got a 2600k installed currently on my z77 sabertooth, does anyone know what type of ivy bridge CPU would be a better

-=]░▒▓███ [Official] NVIDIA GTX 780 Owner's Club ███▓▒░[=-
Starlo77 is offline  
post #9 of 6926 (permalink) Old 04-22-2012, 10:03 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
garikfox's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Queen Creek, AZ
Posts: 2,582
Rep: 270 (Unique: 198)
Quote:
Originally Posted by Starlo77 View Post

Hi, this is my first post, but I had the same issue after upgrading from a P67A GIGABYTE board. Ended up installing a fresh windows7 system on a new drive and all was ok. Pretty sure it would have been a driver issue with the new USB 3.0, but all is good now.
On a side note, I've got a 2600k installed currently on my z77 sabertooth, does anyone know what type of ivy bridge CPU would be a better


So you too got a "Disk" error in event viewer after installing the Intel USB 3.0 driver ?


P.S: I just ran ATTO three times on the external USB 3.0 data drive hooked up to the Intel USB 3.0 port and got no "Disk" errors in event viewer so Im good, It's what I thought it was a first time driver initialization error. smile.gif

ASRock X99 Taichi / Intel i7-6800K / G.SKILL 4x4GB DDR4-2400 / Samsung SM961 128GB / RX Vega 56 / EVGA SuperNOVA G2 750W / Acer ED323QUR / Windows 10 Enterprise LTSC
-----------------------------------------------------------------------
"Humans aren't the only species on Earth, We just act like it..."
garikfox is offline  
post #10 of 6926 (permalink) Old 04-22-2012, 10:25 AM
New to Overclock.net
 
motokill36's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 920
Rep: 19 (Unique: 18)
If my P67 Sabertooth would hurry up and brake
i could buy new one rolleyes.gif

motokill36 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off