ASRock X79 Extreme 11 Owners Issues & Hopefully Fixes - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

ASRock X79 Extreme 11 Owners Issues & Hopefully Fixes

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 1201 (permalink) Old 08-03-2012, 01:22 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
theseekeroffun's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Houston, TX
Posts: 2,086
Rep: 116 (Unique: 93)
I am not trying to take anything away from the "Official ASRock X79 Owners" thread, but it appears people are having issues with the LSI MegaRaid feature and I thought it would be a good idea to start a thread to discuss everyone's first hand issues. I haven't taken mine out of the box. I received the wrong CPU and RAM, so I cannot do anything. Currently, Vega is having issues with the LSI Raid chip, so please chime in with your configuration and your thoughts, more importantly your results.

TIA
theseekeroffun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 1201 (permalink) Old 08-03-2012, 01:26 PM
New to Overclock.net
 
rctrucker's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Paddle faster, I hear banjos...
Posts: 1,861
Rep: 77 (Unique: 56)
If you are looking to draw more attention to this specific issue, I would recommend putting it in the thread title. That way people don't think it is some type of "look what I just bought" thread.


rctrucker is offline  
post #3 of 1201 (permalink) Old 08-03-2012, 01:33 PM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
theseekeroffun's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Houston, TX
Posts: 2,086
Rep: 116 (Unique: 93)
Quote:
Originally Posted by rctrucker View Post

If you are looking to draw more attention to this specific issue, I would recommend putting it in the thread title. That way people don't think it is some type of "look what I just bought" thread.

Good point, duly noted and title changed! thumb.gif
theseekeroffun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 1201 (permalink) Old 08-03-2012, 11:17 PM
New to Overclock.net
 
Snipe3000's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 46
Rep: 0
I only know of one person that has this issue, and I think its just a faulty board. Who else has had this problem? Its not even available in the U.S. yet

Multi-Projector Edge-Blending & Geometry correction for games and simulations.
YouTube / VanFS3K
Snipe3000 is offline  
post #5 of 1201 (permalink) Old 08-03-2012, 11:45 PM
New to Overclock.net
 
Swolern's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 5,999
Rep: 359 (Unique: 236)
Quote:
Originally Posted by Snipe3000 View Post

I only know of one person that has this issue, and I think its just a faulty board. Who else has had this problem? Its not even available in the U.S. yet

It released in the US in the beginning of the week. It sold out fast. Got to be quick! http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157327&Tpk=asrock%20extreme%2011
Swolern is offline  
post #6 of 1201 (permalink) Old 08-04-2012, 12:39 AM
New to Overclock.net
 
Snipe3000's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 46
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by Swolern View Post

It released in the US in the beginning of the week. It sold out fast. Got to be quick! http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157327&Tpk=asrock%20extreme%2011
Geez that was quick

Multi-Projector Edge-Blending & Geometry correction for games and simulations.
YouTube / VanFS3K
Snipe3000 is offline  
post #7 of 1201 (permalink) Old 08-04-2012, 05:31 AM
New to Overclock.net
 
jgtown's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 30
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by Snipe3000 View Post

Geez that was quick

24 hours, give or take an hour. I read about the board during the wee hours of Monday morning and stayed up until Newegg posted it. Hadn't fully committed to the idea of a new build yet but I figured if I didn't buy it ASAP, I'd have to wait weeks for the next batch. Too bad the rest of my stuff's being shipped by 3-legged mule.

New build on the bench:
ASRock X79 Extreme11, Intel i7-3930K, Galaxy GeForce GTX680 GC 4GB (x4 in transit)
jgtown is offline  
post #8 of 1201 (permalink) Old 08-04-2012, 07:01 PM
Iunno
 
AikenDrum's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Seattle
Posts: 51
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by Snipe3000 View Post

I only know of one person that has this issue, and I think its just a faulty board. Who else has had this problem?
I have a similar issue with the LSI raid on the extreme11, using a different set of SSDs. Unless we both got bad boards, I don't think it's specific to Vega's setup.

Edit: Disregard, possibly. See my response here: https://www.overclock.net/t/1289956/asrock-x79-extreme-11-owners-issues-hopefully-fixes/10#post_17864597
.
AikenDrum is offline  
post #9 of 1201 (permalink) Old 08-04-2012, 07:13 PM
New to Overclock.net
 
jgtown's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 30
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by AikenDrum View Post

I have a similar issue with the LSI raid on the extreme11, using a different set of SSDs. Unless we both got bad boards, I don't think it's specific to Vega's setup.

What controller(s) do your SSDs use? Currently, it seems that LSI is pointing fingers at the Indilinx controller on the Vertex 4.

New build on the bench:
ASRock X79 Extreme11, Intel i7-3930K, Galaxy GeForce GTX680 GC 4GB (x4 in transit)
jgtown is offline  
post #10 of 1201 (permalink) Old 08-04-2012, 07:22 PM
New to Overclock.net
 
Swolern's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 5,999
Rep: 359 (Unique: 236)
Quote:
Originally Posted by AikenDrum View Post

I have a similar issue with the LSI raid on the extreme11, using a different set of SSDs. Unless we both got bad boards, I don't think it's specific to Vega's setup.

What is your current setup and what speeds are you getting? Thanks.
Swolern is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off