ASUS ROG Dominus Extreme CPU code 00 (New Build) - Page 5 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

ASUS ROG Dominus Extreme CPU code 00 (New Build)

Reply
 
Thread Tools
post #41 of 45 (permalink) Old 08-19-2019, 04:50 AM
ლ(╹ε╹ლ)
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 8,067
Quote: Originally Posted by DSM2 View Post
its not like you can go in any shop and order a aorus extreme....
In Germany its not possible to buy it anywhere and I can't just buy another board without getting my money back from the the DOMINUS Purchase...
Normal, the AORUS is a limited 80 piece run lol I own 1.25% of that run hahah


Duality92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 45 (permalink) Old 08-19-2019, 05:04 AM
New to Overclock.net
 
vmanuelgm's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bamio (Spain)
Posts: 788
Rep: 34 (Unique: 14)
Asus Dominus Extreme 0601 mod with latest microcodes and Intel raid and lan modules:


https://mega.nz/#!MvYEUSBb!ICwU4rq3W...ctgY2BvI8H4jjg


Must be flashed with Asus Flashback method. The file comes with Flashback proper name after decompressing it.

Spoiler!

Last edited by vmanuelgm; 08-20-2019 at 06:41 AM.
vmanuelgm is offline  
post #43 of 45 (permalink) Old 08-25-2019, 12:00 AM
New to Overclock.net
 
lbjm's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 5
Rep: 1 (Unique: 1)
Quote: Originally Posted by Duality92 View Post
Normal, the AORUS is a limited 80 piece run lol I own 1.25% of that run hahah


Since there is no Aorus thread I'm posting here Which 8 pin cpu connectors are you using? I'm using one on each side of the VRMs like the manual states and I'm using a corsair ax1500 to do a post test. I'm getting power cycles every second, so the post LEDs are not lighting up.
If anyone wants to check out the manual you can find it here

https://www.gigabyte.com/Motherboard...support-manual

I'm not going to fiddle with it any more tonight but I will check replies tomorrow.
lbjm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #44 of 45 (permalink) Old 08-25-2019, 03:24 PM
New to Overclock.net
 
vmanuelgm's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bamio (Spain)
Posts: 788
Rep: 34 (Unique: 14)
Gigabyte c621 Aorus Extreme F3b bios mod with the latest cpu microcodes and Intel Lan and Raid modules:


https://mega.nz/#!hyJiiQjK!6Tm6HGBJk...sNsS6YsNxFK0rs


In order to flash it, u must create a DOS bootable pendrive, decompress the bios mod RAR and copy the 3 files to a folder in that DOS pendrive, and once in DOS run autoexec.bat.

Spoiler!
vmanuelgm is offline  
post #45 of 45 (permalink) Old 08-25-2019, 04:29 PM
ლ(╹ε╹ლ)
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 8,067
I tried flashing F2 on a BIOS on mine and it messed up half way so now I have a bricked BIOS, so I'm not flashing from F1 lol


Duality92 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off