**Official ASUS P5Q PRO Turbo/PRO/Turbo Owners Club** (All ASUS P45 Mobo Owners Welcome!) - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

View Poll Results: Do you prefer the new OCN?
Yes! 33 34.74%
No! 17 17.89%
Yes and No! 13 13.68%
Don't give a damn about it! (LOL) 32 33.68%
Voters: 95. You may not vote on this poll

Forum Jump: 

**Official ASUS P5Q PRO Turbo/PRO/Turbo Owners Club** (All ASUS P45 Mobo Owners Welcome!)

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 05:32 PM
New to Overclock.net
Jeffaruni Level 1
 
Jeffaruni's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Southend, England
Posts: 721
I want to join aswell Got a Q9400 with it that can easily do over 4.2 GHz if it weren't for my RAM DX

Quote:
Originally Posted by citat3962 go_quote.gif
Don't say silly things and then say "you can quote me on that"

someone might.biggrin.gif
| I want | New Intel Core i7 Ivybridge | HD 7990 | PS3 | 55" Samsung 8000 series | 7.1 Speakers |

Hidden Text Below! (Click to show)Warning: Spoiler! (Click to show)
Jeffaruni is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 05:33 PM
Updating...
SyveRson Level 1
 
Join Date: Jun 2010
Location: U.S.
Posts: 625
That's a possibility, best way to find out is to stress test. If it isn't stable at the same settings it was at before then you may have some degradation.

SPQR
(12 items)
HTPC
(12 items)
CPU
i7 9700K 5Ghz
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Ultra
GPU
Sapphire R9 290
RAM
G.Skill Ripjaws 3600Mhz CL15
Hard Drive
Samsung 970 EVO 500GB
Hard Drive
Crucial M500 480GB
Hard Drive
WD10EZEX 1TB
Power Supply
Seasonic SSR-750FX
Cooling
Phanteks PH-TC14PE_BK
Case
Phanteks Enthoo Pro M Black
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
QNIX QX2710
CPU
i7 3770k 4.7Ghz
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
GPU
Sapphire HD7950 3GB Dual-X
RAM
Mushkin Stealth 2400Mhz
Hard Drive
Samsung 840 EVO 120GB
Hard Drive
2x WD10EZEX 1TB
Optical Drive
ASUS 24X DVD Burner
Power Supply
Seasonic SSR-650FX
Cooling
Noctua NH-D15
Case
Phanteks Enthoo Pro M Black
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
SANYO 55" LCD TV
▲ hide details ▲
SyveRson is offline  
post #13 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 05:36 PM
Updating...
SyveRson Level 1
 
Join Date: Jun 2010
Location: U.S.
Posts: 625
Jeffaruni, what kind of NB volts do you need for that OC?

SPQR
(12 items)
HTPC
(12 items)
CPU
i7 9700K 5Ghz
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Ultra
GPU
Sapphire R9 290
RAM
G.Skill Ripjaws 3600Mhz CL15
Hard Drive
Samsung 970 EVO 500GB
Hard Drive
Crucial M500 480GB
Hard Drive
WD10EZEX 1TB
Power Supply
Seasonic SSR-750FX
Cooling
Phanteks PH-TC14PE_BK
Case
Phanteks Enthoo Pro M Black
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
QNIX QX2710
CPU
i7 3770k 4.7Ghz
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
GPU
Sapphire HD7950 3GB Dual-X
RAM
Mushkin Stealth 2400Mhz
Hard Drive
Samsung 840 EVO 120GB
Hard Drive
2x WD10EZEX 1TB
Optical Drive
ASUS 24X DVD Burner
Power Supply
Seasonic SSR-650FX
Cooling
Noctua NH-D15
Case
Phanteks Enthoo Pro M Black
Operating System
Windows 10 Pro
Monitor
SANYO 55" LCD TV
▲ hide details ▲
SyveRson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 05:39 PM - Thread Starter
Perfection @ 4GHz
ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road
 
ocman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Yours To Discover
Posts: 2,428
ocman is offline  
post #15 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 06:00 PM
New to Overclock.net
Jeffaruni Level 1
 
Jeffaruni's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Southend, England
Posts: 721
I have got it CPU stable but it's my RAM slowing me down and I used stock voltage for the NB to get it to that but again, it's my RAM and i've tried SO many things to try and get it so it works but nothing, different voltages for all sorts of thing and all sorts of timing I used Prime95 for windows testing and MemTest+86 aswell

The thing is I saw a spark of 4.4 once, but again I swear It was my RAM, all this with a Tuniq Tower 120 E aswell DX I'm going to be getting a Corsair H70 for my CPU and after my other upgrades looking into some new RAM

Quote:
Originally Posted by citat3962 go_quote.gif
Don't say silly things and then say "you can quote me on that"

someone might.biggrin.gif
| I want | New Intel Core i7 Ivybridge | HD 7990 | PS3 | 55" Samsung 8000 series | 7.1 Speakers |

Hidden Text Below! (Click to show)Warning: Spoiler! (Click to show)
Jeffaruni is offline  
post #16 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 07:11 PM - Thread Starter
Perfection @ 4GHz
ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road
 
ocman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Yours To Discover
Posts: 2,428
my OCZ Platinum PC2-8500 rams can't do 1066MHz stably... i have set to run at 2.1V and is still not working... maybe i should try 2.2V and hope the voltage won't damage the rams.

The rams I use weren't on the Asus's QVL...
ocman is offline  
post #17 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 07:14 PM
New to Overclock.net
Ryanb213 is an unknown quantity at this point Ryanb213 is an unknown quantity at this point
 
Join Date: May 2009
Posts: 2,482
Add me, i just got this board the other day to replace my regular p5q pro. Though my old board clocked 400Mhz higher.


sucks imo

Ryanb213 is offline  
post #18 of 6543 (permalink) Old 08-03-2010, 07:16 PM - Thread Starter
Perfection @ 4GHz
ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road ocman is on a distinguished road
 
ocman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Yours To Discover
Posts: 2,428
Quote:
Originally Posted by Jeffaruni View Post
I have got it CPU stable but it's my RAM slowing me down and I used stock voltage for the NB to get it to that but again, it's my RAM and i've tried SO many things to try and get it so it works but nothing, different voltages for all sorts of thing and all sorts of timing I used Prime95 for windows testing and MemTest+86 aswell

The thing is I saw a spark of 4.4 once, but again I swear It was my RAM, all this with a Tuniq Tower 120 E aswell DX I'm going to be getting a Corsair H70 for my CPU and after my other upgrades looking into some new RAM
Jeffaruni, have you tried setting the rams to run 1:1 with the cpu??? That may help since it's the ideal ratio for overclocking.

Man... Corsair H-70 sounded like a modded H-50, but I'm loving it... LOL.
ocman is offline  
post #20 of 6543 (permalink) Old 08-04-2010, 12:24 PM
New to Overclock.net
Jeffaruni Level 1
 
Jeffaruni's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Southend, England
Posts: 721
Yeah, that's what I was trying to run it aswell....
I've tried
5-5-5-15
5-4-4-15
5-4-4-12
5-5-5-18
5-6-6-18
6-6-6-18
6-6-6-21
6-7-6-21
6-6-6-24
6-7-7-24
6-7-6-27
6-7-7-27
7-7-7-27

xD All at 1.8 - 2.1 & 2.2 Volts xD

Quote:
Originally Posted by citat3962 go_quote.gif
Don't say silly things and then say "you can quote me on that"

someone might.biggrin.gif
| I want | New Intel Core i7 Ivybridge | HD 7990 | PS3 | 55" Samsung 8000 series | 7.1 Speakers |

Hidden Text Below! (Click to show)Warning: Spoiler! (Click to show)
Jeffaruni is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off