H80 / H80i / H90 / H100 / H100i / H110 Case Compatibility Thread (Page 1 for full listings) - Page 12 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

H80 / H80i / H90 / H100 / H100i / H110 Case Compatibility Thread (Page 1 for full listings)

Reply
 
Thread Tools
post #111 of 1518 (permalink) Old 12-08-2011, 11:04 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 984
Rep: 87 (Unique: 80)
Quote:
Originally Posted by tonyw View Post

Corsair H80
Fits in Fractal Design's Core 3000 case. I mounted it in the rear, the top works too, depending on how you want it setup.
448

Thanks, thread updated, just out of curiosity, would the H80 fit in the gap between you HDD bays and 5.25" bays, and is that gap natural or custom?

There's no such thing as a stupid question..... Only stupid answers!
Mattyd893 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #112 of 1518 (permalink) Old 12-09-2011, 12:34 PM
New to Overclock.net
 
5point6Titan's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 7
Rep: 2 (Unique: 1)
here's the pic of the top...i believe it to be a VA8000BWS model

700
5point6Titan is offline  
post #113 of 1518 (permalink) Old 12-10-2011, 10:16 PM
New to Overclock.net
 
theamdman's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,266
Rep: 28 (Unique: 24)
I want to write one for the d14...


theamdman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #114 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 04:11 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 29
Rep: 2 (Unique: 2)
Quote:
Originally Posted by Mattyd893 View Post

Thanks, thread updated, just out of curiosity, would the H80 fit in the gap between you HDD bays and 5.25" bays, and is that gap natural or custom?

Thanks! And yes the H80 would fit in the gap, the gap is natural (after the removal of a HDD Bay). Not recommended to install it there though, its a huge PITA. (Due to the cramped space) thumb.gif

tonyw is offline  
post #115 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 05:12 PM
New to Overclock.net
 
royalflush5's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: U. S. of A.
Posts: 1,347
Rep: 40 (Unique: 40)
does anyone know if the h100 will fit in a cooler master 430 elite?I'm worried about there not being enough space between the rad and mobo

Steam: Heavy Weapons Guy | Origin: Royalflush5 |
I don't always fold proteins, but when I do, I prefer team OCNClubs! (Click to show)
sneaky.gif: : The Official Corsair Hydro Series Club : : sneaky.gif


royalflush5 is offline  
post #116 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 05:19 PM
New to Overclock.net
 
Sethy666's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 8,731
Rep: 369 (Unique: 295)
Quote:
Originally Posted by theamdman View Post

I want to write one for the d14...

Sure, go for it thumb.gif

Just start a new thread biggrin.gif


Sethy666 is offline  
post #117 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 05:21 PM
New to Overclock.net
 
Kylepdalton's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, GA
Posts: 888
Rep: 121 (Unique: 102)
The H80 will fit in the CM Storm Scout on the back exhaust if you change the top 140mm to a 120mm fan or remove it all together. It will also fit in the top but I'm not 100% sure if you'll have to change out the fan. You can mount the pull fan outside the case (if mounted on the back exhaust) but you'll have to cut the grill out so the fan doesn't rub on it or find some spacers with longer machine screws to use.
450

headscratch.gif Do us all a favor. Do not confuse your opinion with facts.proof.gif


Kylepdalton is offline  
post #118 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 08:01 PM
New to Overclock.net
 
Solid71's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Tampa
Posts: 26
Rep: 1 (Unique: 1)
H100 Fits in a Level 10 GT no problems what so ever. Even push pull fits.

Solid71 is offline  
post #119 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 11:29 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 984
Rep: 87 (Unique: 80)
Thanks "bigboistatus" for the following pics of H100 in a Corsair 650D, in Push/Pull configuration:

448

448

There's no such thing as a stupid question..... Only stupid answers!
Mattyd893 is offline  
post #120 of 1518 (permalink) Old 12-11-2011, 11:33 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 984
Rep: 87 (Unique: 80)
Quote:
Originally Posted by Solid71 View Post

H100 Fits in a Level 10 GT no problems what so ever. Even push pull fits.

Thanks, any pics for the benefit of the thread?

There's no such thing as a stupid question..... Only stupid answers!
Mattyd893 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off