OCN Aquaero Owners Club - Page 211 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

OCN Aquaero Owners Club

Reply
 
Thread Tools
post #2101 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 03:47 AM
Aqua Computer Staff
 
Shoggy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 1,133
Rep: 126 (Unique: 96)
It reads the water temperature and it MUST be listed in the sensor tab if you have also connected the sensor with an aquabus cable to the aquaero.

Got a question or having trouble with your Aqua Computer product?
Contact us via PM or E-Mail.
Shoggy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2102 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 05:14 AM
New to Overclock.net
 
Captaincaveman's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 103
Rep: 5 (Unique: 5)
Sorry, should have mentioned that I have it connected to the motherboard via usb cable.
Is there a way to get it working when it's connected via usb?

Captaincaveman is offline  
post #2103 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 05:35 AM
Missing friends
 
Mega Man's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Littleton, CO USA
Posts: 15,996
Rep: 700 (Unique: 431)
news update, i have a new AQ6XT otw for my s3 build, although it is not a new mod i am going to separate the PCB from the display as there is not enough room behind the rad ports,

Rigbuilder and how to put it in your sig post-flame-small.gifpost-flame-small.gifpost-flame-small.gifpost-flame-small.gifpost-flame-small.gifpost-flame-small.gif budget components = budget resultsPearls before swine! (Click to show)
Quote:
Originally Posted by tsm106 go_quote.gif

Also rma wise, regardless of what vendor used it's always like getting a tooth pulled imo.
Quote:
Originally Posted by szeged go_quote.gif

I facepalmed when trying to explain cpu and gpu overclocking to him after he got his 4930k. It was like teaching trigonometry to a rock.
Quote:
Originally Posted by tsm106 go_quote.gif

That's like wrapping your car around a pole then asking for warranty service.
Dont be hard on yourself, we all break stuff sooner or later.
Quote:
Originally Posted by TwoCables go_quote.gif

I don't appreciate your judgment here. I am just stating facts. That's all I'm doing. If you are taking offense to it or something, then that's not my problem, so don't put it on me. Ok?...Good god man. You would know that if you would actually carefully read...
Mega Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2104 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 06:59 AM
Aqua Computer Staff
 
Shoggy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 1,133
Rep: 126 (Unique: 96)
Quote:
Originally Posted by Captaincaveman View Post

Sorry, should have mentioned that I have it connected to the motherboard via usb cable.
Is there a way to get it working when it's connected via usb?
No, this requires an aquabus connection.

Got a question or having trouble with your Aqua Computer product?
Contact us via PM or E-Mail.
Shoggy is offline  
post #2105 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 07:19 AM
New to Overclock.net
 
Captaincaveman's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 103
Rep: 5 (Unique: 5)
Thanks for the help!

Is there a way to select which monitor AquaSuite is using when showing a page on the desktop?

Captaincaveman is offline  
post #2106 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 07:24 AM
Aqua Computer Staff
 
Shoggy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 1,133
Rep: 126 (Unique: 96)
The aquasuite takes the entire available space for the desktop mode so you only have to move your stuff more to the right for example. Watch out for the scroll bar wink.gif

Got a question or having trouble with your Aqua Computer product?
Contact us via PM or E-Mail.
Shoggy is offline  
post #2107 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 12:56 PM
New to Overclock.net
 
yesdoitmorelike's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 48
Rep: 0
is 4 the maximum number of virtual sensors? i have 4 and cant see any way to create another. tx.
yesdoitmorelike is offline  
post #2108 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 12:57 PM
Aqua Computer Staff
 
Shoggy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 1,133
Rep: 126 (Unique: 96)
It is the maximum.

Got a question or having trouble with your Aqua Computer product?
Contact us via PM or E-Mail.
Shoggy is offline  
post #2109 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 01:21 PM
Linux Lobbyist
 
massimo40mq's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Italia Roma
Posts: 29
Rep: 0
Quote:
Originally Posted by Shoggy View Post

It is the maximum.

Hi all I have a problem I think with one of the 3 I have a Poweradjust aquareo 6 XT can not seem to connect them in parallel with each other to see them in aquasuite, I see only one and when I try to connect the other I do not see anything .. Among the top I think the problem is that windows does not recognize the usb, I always mistake with one of them and I think it's a failure. Can someone please make me an outline of how these components are to be connected?
2 Poweradjust 3 connected to Aquareo 6 xt via Aquabus and alternative usb .. Thanks to all.
massimo40mq is offline  
post #2110 of 13105 (permalink) Old 09-27-2014, 01:33 PM
Aqua Computer Staff
 
Shoggy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Germany
Posts: 1,133
Rep: 126 (Unique: 96)
You have to assign different aquabus ID numbers to the poweradjust controllers. That can be done in the system tab of the poweradjust when it is connected via USB.

It does not matter how you connect the poweradjust to the aquabus as long as it is connected in some way. It is a real bus system.

Got a question or having trouble with your Aqua Computer product?
Contact us via PM or E-Mail.
Shoggy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
SuprPwrUsr
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off