watercooling kits - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

watercooling kits

 
Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 01-07-2006, 01:07 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
truviet911's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 38
Rep: 0
hi guys i just bought a bigwater 12cm liquid cooling system

hi guys i follow the instruction clearly but then i only got one tube is working the other one is not doing anything . how come ?

»»-(¯`v´¯)--»Love Yall»»-(¯`v´¯)--»
truviet911 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 01-07-2006, 01:12 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Orinda, California
Posts: 3,952
Rep: 497 (Unique: 343)
Quote:
Originally Posted by truviet911
hi guys i just bought a bigwater 12cm liquid cooling system

hi guys i follow the instruction clearly but then i only got one tube is working the other one is not doing anything . how come ?
What do you mean you only have one tube working and the other one doesnt do anything? Include a pic or something... Make shure your connections are tight, you are running the loop, Pump --> CPU --> Radiator --> Pump

Fold For Team 37726!! Get Started Here
Upgrades---> T7200 Core 2 Duo
Guide---> What Core 2 Duo Motherboard is right for me?
Projects---> Waterchiller Build
Rig 2---> P4 640 @ 4GHz, Asus P5P800-SE, 512MB crap, Sunbeam NUUO 550w
My Old Rig --->2.4AE @ 4.15GHz , semi Stable, yes 1.75GHz OC ...
wowza is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-07-2006, 01:45 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
truviet911's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 38
Rep: 0
thanks for ur comments bro but what u said is wrong . its pump to cpu and radiator to cpu . i got it works already ihih

»»-(¯`v´¯)--»Love Yall»»-(¯`v´¯)--»
truviet911 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 01-09-2006, 03:37 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Dec 2005
Location: Portugal
Posts: 318
Rep: 19 (Unique: 17)
Mine wasn't working.. but it was the pump... make sure no tube is "cutting" the water passage... and beat up a little the waterpump to "unlock it" and start to work... mine was blocked...

Intel oC'ing @
3.4Ghz 3.5Ghz 3.6Ghz!

AMD oC'ing @
2.42Ghz 2.5Ghz 2.6Ghz 2.7Ghz

Pacman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off