Sapphire Nitro+ V64 gives me lots of trouble :-( - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Sapphire Nitro+ V64 gives me lots of trouble :-(

 
Thread Tools
Old 02-07-2019, 05:13 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
DannyDK Level 1
 
DannyDK's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Denmark
Posts: 556
Sapphire Nitro+ V64 gives me lots of trouble :-(

I will start easy so i dont get on a rant :-)

Put the card in the pc (no drivers installed yet), plug in the cables, turn it on, install the latest driver. Everything is great so far, picture sound and i can use wattman and what have you, then a message saying i need to restart so that pci bus can be finnished doing its install (allways restart after driver install btw). I then do as i am asked, bios splash comes up, windows says its loading, i type in my password, up until here all is well but then one of three things happens (every gosh darn time). 1: black screen and display say no signal. 2: windows freezes completely. 3: blue screen and i dont mean bsod with text and what not. If i dont restart all works great, but that not all that great. So have any of you had this torture happen? Btw, took that card over to a friend who have used a mining setup a year ago and we put it on/in one of the risers, loaded the driver and all work fine after a restart. It seems not to be the card itself i guess then. Had a 280X in my machine when i was waiting for the vega and there where no problem with restart or anything. Just forgot to say that i have installed the windows update that delete your downloaded files, dont know if there is an issue with that update. Have tried so many times installing and uninstalling the driver using ddu in safe mode, dont know what to do now to be honnest. The card is brand new, so not a "slave" from a mine.

Any help is greatly appreciated, thanks in advance :-)

DannyDK is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off