[5700] No boot/post with dual monitor, boots with 1 just fine, dual monitors work great on Bios and Windows when booted - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

[5700] No boot/post with dual monitor, boots with 1 just fine, dual monitors work great on Bios and Windows when booted

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 11 (permalink) Old 01-19-2020, 12:07 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Pott's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 224
Rep: 2 (Unique: 2)
It's funny, I always favored it to HDMI. I once ran into a situation where HDMI couldn't support resolutions higher than 1080p. I never bothered to check if this was a thing or not... Doing so now.

Either way, that meant I always tried to do full DP, without really comparing pros and cons.

Pott is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
5700 , Boot , troubleshot

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off