[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 06:16 PM
New to Overclock.net
 
opty165's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Cazenovia NY
Posts: 2,584
Rep: 158 (Unique: 137)
well this failed for me.... installed the drivers, did the patch. no physics


opty165 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 06:19 PM
New to Overclock.net
 
LethalRise750's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ohio
Posts: 3,617
Rep: 228 (Unique: 207)
Quote:
Originally Posted by opty165 View Post
well this failed for me.... installed the drivers, did the patch. no physics
Did you right click the desktop and click Screen Resolution and then click Detect?

https://www.overclock.net/nvidia/5860...-play-ati.html
LethalRise750 is offline  
post #13 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 06:25 PM
New to Overclock.net
 
Vlasov_581's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: PDX/Hillsboro, Oregon
Posts: 8,609
Rep: 540 (Unique: 461)
Quote:
Originally Posted by opty165 View Post
well this failed for me.... installed the drivers, did the patch. no physics
if both cards are in the device manager then go to screen settings and extend desktop to you nVidia card.....can be 800x600....it doesn't matter



Vlasov_581 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 06:27 PM - Thread Starter
Retired Staff
 
Tator Tot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: St Charles, Missouri;U.S.
Posts: 36,139
Rep: 2146 (Unique: 1310)
Quote:
Originally Posted by opty165 View Post
well this failed for me.... installed the drivers, did the patch. no physics
You need to make sure you have your desktop extended to the nvidia card.


Tator Tot is offline  
post #15 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 06:34 PM
New to Overclock.net
 
opty165's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Cazenovia NY
Posts: 2,584
Rep: 158 (Unique: 137)
nvm i fixed my problem. it was the file in use error


opty165 is offline  
post #16 of 1231 (permalink) Old 10-15-2009, 07:08 PM - Thread Starter
Retired Staff
 
Tator Tot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: St Charles, Missouri;U.S.
Posts: 36,139
Rep: 2146 (Unique: 1310)
Quote:
Originally Posted by opty165 View Post
nvm i fixed my problem. it was the file in use error
Good to hear.

What games are you playing with PhysX?

Some games are worth it (Mirrors Edge) and some are not (Batman:AA)


Tator Tot is offline  
post #17 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 04:56 AM
Retired Staff
 
coffeejunky's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Midsomer Norton, UK
Posts: 11,938
Rep: 776 (Unique: 485)
Can we add a link to fluidmark on the OP?
That is one very easy way to test PhysX performance and whether it's working.


bulb.gifCan I Overclock My Brain?... All I Gotta Do Is Increase Its Stock Voltage bulb.gif
cheers.gifBritish Overclockers Club cheers.gif


ATi Clubs and Essential Threads - ATi Aftermarket Cooling Database - ATi Overclocking Guide - ATi Driver Guide
coffeejunky is offline  
post #18 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 08:18 AM - Thread Starter
Retired Staff
 
Tator Tot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: St Charles, Missouri;U.S.
Posts: 36,139
Rep: 2146 (Unique: 1310)
Quote:
Originally Posted by coffeejunky View Post
Can we add a link to fluidmark on the OP?
That is one very easy way to test PhysX performance and whether it's working.


Tator Tot is offline  
post #19 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:07 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 1,028
Rep: 38 (Unique: 35)
Well, this is cool, I ran FluidMark, and I have PhysX on my onboard, which is pretty cool, I get REALLY crappy FPS though, i'm waiting on my 5770 to get here, once I get that will my FPS be better?

Notebook: ASUS A52J - Core i5-430M, ATI Mobility Radeon 5470 1 GB GDDR3, 4 GB DDR3 1066MHz, 500 GB 5400 RPM Seagate Momentus, 15.6" LED Backlit 1366x768

Planned upgrades:
SSD
More RAM

Snowman1989 is offline  
post #20 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:13 PM
 
Join Date: Jan 2009
Location: somewhere out there!
Posts: 4,189
reported to nvidia
FSF-Foxhound is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off