[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards - Page 3 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:23 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto, ON
Posts: 1,028
Rep: 38 (Unique: 35)
Quote:
Originally Posted by FSF-Foxhound View Post
reported to nvidia

Notebook: ASUS A52J - Core i5-430M, ATI Mobility Radeon 5470 1 GB GDDR3, 4 GB DDR3 1066MHz, 500 GB 5400 RPM Seagate Momentus, 15.6" LED Backlit 1366x768

Planned upgrades:
SSD
More RAM

Snowman1989 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:25 PM
New to Overclock.net
 
opty165's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Cazenovia NY
Posts: 2,584
Rep: 158 (Unique: 137)
Quote:
Originally Posted by FSF-Foxhound View Post
reported to nvidia
What?!? are you even serious? if so that is a really ****ty move!


opty165 is offline  
post #23 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:29 PM
New to Overclock.net
 
LethalRise750's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ohio
Posts: 3,617
Rep: 228 (Unique: 207)
Quote:
Originally Posted by opty165 View Post
what?!? Are you even serious? If so that is a really ****ty move!
+1.
LethalRise750 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:32 PM
Retired Staff
 
coffeejunky's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Midsomer Norton, UK
Posts: 11,938
Rep: 776 (Unique: 485)
Quote:
Originally Posted by Snowman1989 View Post
Well, this is cool, I ran FluidMark, and I have PhysX on my onboard, which is pretty cool, I get REALLY crappy FPS though, i'm waiting on my 5770 to get here, once I get that will my FPS be better?
Onboard PhysX is called a CPU
Quote:
Originally Posted by FSF-Foxhound View Post
reported to nvidia
I'm sure nVidia are not idiots and already know about it. But you can't stop the Russians/Chinese as we all know.


bulb.gifCan I Overclock My Brain?... All I Gotta Do Is Increase Its Stock Voltage bulb.gif
cheers.gifBritish Overclockers Club cheers.gif


ATi Clubs and Essential Threads - ATi Aftermarket Cooling Database - ATi Overclocking Guide - ATi Driver Guide
coffeejunky is offline  
post #25 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 01:42 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 665
Rep: 60 (Unique: 50)
Danke schön Tator

Managed to get it up and running on the sig rig- Cat 9.9, Forceware 191.07

Can't run fluidmark though, I keep getting a "side-by-side configuration error". Edit: working after reboot. Vantage, Stock 4890 / 9500gt results attached

I had to change a couple of BIOS options in the Rampage Formula or all I'd get is 1 card recognized or no post with CMOS/VGA BIOS errors-

Plug & Play OS: Yes (Default is No)

VGA:
PEG/PCI - Boots from top slot card
PCI/PEG - Boots from bottom slot card

As the TRAD & Fans take up 3 slots on the mobo I had to move the 4890 to the bottom slot and place the 9500GT in the top one.

Foxhound- You can report all that to nvidia too!!!
LL
LL
LL
LL
LL

glenbuck1914 is offline  
post #26 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 03:49 PM - Thread Starter
Retired Staff
 
Tator Tot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: St Charles, Missouri;U.S.
Posts: 36,139
Rep: 2146 (Unique: 1310)
Quote:
Originally Posted by coffeejunky View Post
Onboard PhysX is called a CPU
Actually, he's probably referring to using his onboard GF8300 IGP. Which is a G84 without dedicated memory more or less.


Quote:
Originally Posted by glenbuck1914 View Post
Danke schön Tator
Gern geschehen.Glad you got it running smoothly man.


Tator Tot is offline  
post #27 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 04:15 PM
New to Overclock.net
 
Vlasov_581's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: PDX/Hillsboro, Oregon
Posts: 8,609
Rep: 540 (Unique: 461)
when running Fluidmark it should say Hardware Physx



Vlasov_581 is offline  
post #28 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 08:11 PM
 
Join Date: Jan 2009
Location: somewhere out there!
Posts: 4,189
i didn't report it, I went to their site and didn't find a way to contact them about this.. then I thought "hey they already know"

Its nice to see its possible, but I hate whenever i see this.
FSF-Foxhound is offline  
post #29 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 08:22 PM
New to Overclock.net
 
Dopamin3's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: PA
Posts: 10,846
Rep: 1358 (Unique: 1025)
Quote:
Originally Posted by FSF-Foxhound View Post
i didn't report it, I went to their site and didn't find a way to contact them about this.. then I thought "hey they already know"

Its nice to see its possible, but I hate whenever i see this.
Yea! Proprietary standards that hurt gaming are awesome!

Ryzen Reborn
(15 items)
Alura :)
(11 items)
FreeNAS
(9 items)
CPU
2700X
Motherboard
ROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI)
GPU
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64
RAM
G.Skill TridentZ RGB F4-3200C14D-32GTZR
Hard Drive
Plextor PX-1TM8SeG
Hard Drive
2 x Samsung HD103SJ in RAID1
Hard Drive
Micron 1100 2TB SSD
Power Supply
SeaSonic Platinum SS-860XP2
Cooling
Corsair H100i v2
Case
Fractal Define C TG
Operating System
Windows 10 Pro x64
Monitor
Pixio PX277
Keyboard
Logitech G510
Mouse
Logitech G5
Mousepad
XTRAC Ripper
CPU
i7 2700k
Motherboard
Asus P8Z68-V Pro
GPU
Gigabyte GTX 780 Windforce OC
RAM
4 x 4GB G.Skill Sniper 1866mhz
Hard Drive
Mushkin Enhanced Chronos 240GB and WD Black 1TB
Optical Drive
Asus DRW-24B1ST
Power Supply
Thermaltake Tough Power TP-750P 750W Gold
Cooling
Cooler Master Hyper 212 EVO
Case
Cooler Master HAF 932
Operating System
Windows 7 Ultimate x64
Monitor
2 x Acer 24 inch IPS
CPU
Intel Xeon E3-1245 v5
Motherboard
SuperMicro X11SSM-F-O C236
GPU
Integrated
RAM
2 x 16GB Kingston ValueRAM ECC KVR21E15D8/16
Hard Drive
5 x 8TB Seagate IronWolf Pro in ZF2 Array
Power Supply
EVGA SuperNOVA G2 550W Gold
Cooling
CoolerMaster Hyper 212 Evo
Case
Fractal Design Node 804
Operating System
FreeNAS 11
▲ hide details ▲


Dopamin3 is offline  
post #30 of 1231 (permalink) Old 10-16-2009, 08:27 PM
New to Overclock.net
 
LethalRise750's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Ohio
Posts: 3,617
Rep: 228 (Unique: 207)
I don't agree with how Nvidia limits certain effects in games if you don't have PhysX and especially how they try to enforce it to be proprietary on their cards even if you buy a Nvidia GPU as a PhysX addon card. Its not like they are out any money am I right? lol
LethalRise750 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off