Is it my system doing this? - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Is it my system doing this?

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:21 AM
New to Overclock.net
 
shadow19935's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Scotland
Posts: 2,934
Rep: 141 (Unique: 116)
its most likely because hes running SLI. My rig handles all on ultra aswell and i have a lesser GPU setup
shadow19935 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:22 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
-javier-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Miami FL
Posts: 865
Rep: 24 (Unique: 16)
Quote:
Originally Posted by gabead View Post
Has your game always been doing this or just recently? Has anything else changed on your computer recently? Maybe stuff running in the background?
no this is the only game i have this problem, all other run like butter.
-javier- is offline  
post #13 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:22 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
-javier-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Miami FL
Posts: 865
Rep: 24 (Unique: 16)
Quote:
Originally Posted by shadow19935 View Post
its most likely because hes running SLI. My rig handles all on ultra aswell and i have a lesser GPU setup
yes i am running in SLI mode, but like i said this only happens to be on this game only.
-javier- is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:23 AM
New to Overclock.net
 
Methos07's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Tampa, FL
Posts: 2,531
Rep: 114 (Unique: 104)
"Rubber banding" is a latency thing and it has nothing to do with your system. Try flying a jet with crappy rubber band servers, nose dive.

Methos07 is offline  
post #15 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:24 AM
Retired Staff
 
brettjv's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Cali Native in AZ
Posts: 14,024
Rep: 1156 (Unique: 763)
Considering there's like 5 new posts on this board every day lately about this exact thing, or somethign very much like it, I can pretty much guarantee it's NOT your system. It's a brand new game, I'd just give it some time for nV and game-makers to iron out the kinks with patches and driver updates. It takes time for stuff like this, esp. with SLI. Try disabling SLI, just to see if that helps ... if it does, the game should still be very playable at near-max on a single 580.

Powercolor Red Dragon Vega 56 (Nano-based) With Samsung OC'ing in Progress!
CPU
xeon X5675 6c/12t @ 4.1ghz (1.29v, 20x205 +ht) Gen 1 I7 Baby!!!
Motherboard
rampage iii extreme
GPU
Powercolor Red Dragon Vega 56 (Samsung) Stock Bios For Now!
RAM
3 x 2gb corsair xms3 pc12800 ([email protected])
Hard Drive
hynix 250gb ssd (boot), 2tb deskstar (apps),1tb spinpoint (bu)
Optical Drive
plextor px-712sa - still the best optical drive ever
Power Supply
abs sl (enermax revolution) * single 70A rail 850w
Cooling
corsair h8o v2 aio
Case
silverstone rv-03
Operating System
W10 home
Monitor
LG Ultrawide QHD 21:9 Curved IPS Monitor 3440 x 1440 AMD FreeSync
Audio
XFi Titanium
▲ hide details ▲
brettjv is offline  
post #16 of 16 (permalink) Old 11-02-2011, 10:33 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
-javier-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Miami FL
Posts: 865
Rep: 24 (Unique: 16)
Quote:
Originally Posted by brettjv View Post
Considering there's like 5 new posts on this board every day lately about this exact thing, or somethign very much like it, I can pretty much guarantee it's NOT your system. It's a brand new game, I'd just give it some time for nV and game-makers to iron out the kinks with patches and driver updates. It takes time for stuff like this, esp. with SLI. Try disabling SLI, just to see if that helps ... if it does, the game should still be very playable at near-max on a single 580.
i will try that.. thanks everyone. this is the only game i have issues the rest runs smooth.
-javier- is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off