[Official] Galax (Galaxy / KFA2) HOF Owner's Club - Page 2 - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

[Official] Galax (Galaxy / KFA2) HOF Owner's Club

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 03:50 PM
New to Overclock.net
 
cowie's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,035
Rep: 57 (Unique: 42)
Try extreme tuner plus for software wink.gif

Good luck with the card
cowie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 04:34 PM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
Quote:
Originally Posted by cowie View Post

Try extreme tuner plus for software wink.gif

Good luck with the card

Is that Galaxy's OCing software?

By the way, thank you! +rep!

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #13 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 04:59 PM
Retired but not dead!
 
mcg75's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 7,434
Rep: 311 (Unique: 231)
Quote:
Originally Posted by mark_thaddeus View Post

Is that Galaxy's OCing software?

By the way, thank you! +rep!

Before you overclock, push the black button on the card. The fans will ramp up when you do that.

And Galaxy's OC software doesn't work any better than PrecisionX. But with PrecisionX, you can set it up the onscreen display and watch your core frequency, memory usage, temperature etc.
mcg75 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 05:33 PM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
Quote:
Originally Posted by mcg75 View Post

Before you overclock, push the black button on the card. The fans will ramp up when you do that.

And Galaxy's OC software doesn't work any better than PrecisionX. But with PrecisionX, you can set it up the onscreen display and watch your core frequency, memory usage, temperature etc.

I'll do that and use PrecisionX, I'd rather have an all in one solution like it (I'll use it once I flash the skyn3t bios)!

Ahh I should have called in sick so I could just run benchies and OC my rig! tongue.gif

Oh well... I owe, I owe, it's off to work I go! biggrin.gif

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #15 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 10:39 PM
New to Overclock.net
 
cowie's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,035
Rep: 57 (Unique: 42)
No really you must push the button in like he said i forgot to mention it throttles like mad if you dont.
Fans get alittle loud like that so i just put a antec 625 on it .That was simple and i got to use the vrm and mem sinks that came with it.
vid of the mod
http://www.youtube.com/watch?v=llyXxXvboKI

And some bf4 temps with it and very stable clock for this card

http://www.youtube.com/watch?v=8DEGApLAiFE


BTW why cant u use afterburner?
cowie is offline  
post #16 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 10:44 PM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
Man I got a lot of things to do with this card! I need to test at stock, with the button (turbo) enabled, manually overclocked, and finally, the new skyn3t bios that he graciously modded after I sent him the stock bios via PM!

skyn3t finally posted the bios in HERE

He sent me a PM saying he was done with it and posted it at the official club for 780 Tis!

So much win I can't wait to go home and get things rolling!!!thumb.gif

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #17 of 4072 (permalink) Old 03-24-2014, 10:48 PM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
Quote:
Originally Posted by cowie View Post

No really you must push the button in like he said i forgot to mention it throttles like mad if you dont.
Fans get alittle loud like that so i just put a antec 625 on it .That was simple and i got to use the vrm and mem sinks that came with it.
vid of the mod
http://www.youtube.com/watch?v=llyXxXvboKI

And some bf4 temps with it and very stable clock for this card

http://www.youtube.com/watch?v=8DEGApLAiFE


BTW why cant u use afterburner?

Thanks for sharing! + rep!

Speaking of afterburner, I did the unlock via the settings and via the .cfg file and the voltage is grayed out. Is there something I'm missing? It looks like the 780 Ti HOF is not compatible yet...

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #18 of 4072 (permalink) Old 03-25-2014, 03:37 AM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
I decided to push the GPU OC a bit more, here are the settings in Extreme Tuner Plus:



NOTE: With this setting I was only able to run 3DMark11 and Heaven 4.0. In 3DMark - Firestrike the GPU crashed. Not bad for stock base voltage I guess.

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #19 of 4072 (permalink) Old 03-25-2014, 04:11 AM - Thread Starter
Old to Overclock.net
 
mark_thaddeus's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: On an island with a coconut tree
Posts: 4,083
Rep: 249 (Unique: 209)
Next up is to OC my CPU, I need to install my NH-D14 on it, since it's currently using the Intel Stock Cooler! biggrin.gif

It's obvious in 3DMark that i would have gotten much better scores if I had my [email protected] (I had it set to this before I changed mobos).

Yin & Yang
(15 items)
CPU
i7-4790k
Motherboard
Asus Z97I-Plus
GPU
EVGA FTW3 1080Ti (Hybrid Kit)
RAM
Kingston Hyper X Fury 16 GB 1866Mhz
Hard Drive
Crucial MX500 1TB
Power Supply
Seasonic P660X
Cooling
ID Cooling Frostflow+ 240
Case
NZXT H400i
Operating System
Windows 7 Pro SP1
Monitor
Asus PB278Q
Keyboard
Ducky One 2 TKL
Mouse
Logitech G102 Prodigy
Mouse
Razer Sphex
Audio
Fiio E17 / E9K
Audio
Fidelio X2
▲ hide details ▲
mark_thaddeus is offline  
post #20 of 4072 (permalink) Old 03-25-2014, 06:53 PM
New to Overclock.net
 
failwheeldrive's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 850
Rep: 34 (Unique: 27)
Sweet, hadn't tried the Skynet bios yet. Gonna try it out tonight. If you want to use AB you need to check these boxes under properties: hardware control and monitoring, enable low level hardware access, and unlock voltage control.

Thanks for starting the club!
failwheeldrive is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off