Question about flashing 2080ti FE on motherboard with PLX chip - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Question about flashing 2080ti FE on motherboard with PLX chip

 
Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-19-2019, 10:22 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 4
Rep: 0
Question about flashing 2080ti FE on motherboard with PLX chip

I have a watercooled Founders 2080ti that I'm considering flashing with the Galax/KFA2 380w bios. I was prompted to chose my display adapter after performing the bios save commands in cmd prompt. Apparently, PLX chips show up as a display adapters in nvflash. My motherboard is an Asus X99-e WS.

When I type "nvflash64 --list" it shows display adapter 0 as the PLX chip and display adapter 1 as the 2080ti.

Am I understanding correctly that, bc of the PLX chip, in order to flash my 2080ti FE I will need to specify the correct display adapter?
nvflash64 --index=1 -6 new.rom


P.S. The Galax/KFA2 380w bios is re-named to "new.rom".
Attached Images
 

Last edited by dadunn1700; 05-20-2019 at 06:26 PM.
dadunn1700 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off