Sapphire Trixx 6.8.0 breaks zero rpm mode - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Sapphire Trixx 6.8.0 breaks zero rpm mode

 
Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-11-2019, 02:12 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
YellowBlackGod Level 1
 
Join Date: May 2013
Posts: 402
Sapphire Trixx 6.8.0 breaks zero rpm mode

Has anybody noticed the following issue with the new version of Trixx (6.8.0)?

It breaks the zero RPM mode (Nitro RX 590 special edition here), at launch and the fans start spinning even if the GPU sits idle, doing nothing. This happens not with the previus 6.6.0 version. GPU Drivers Tested 19.1.1 and 19.2.1 Adrenalin.

Anybody else has this issue?
YellowBlackGod is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off