*** it wont let me overclock anymore! - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

*** it wont let me overclock anymore!

 
Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 05-18-2007, 11:56 PM
New to Overclock.net
 
<CRACK@> (CS:S King)'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,523
Rep: 67 (Unique: 52)
Ya, i had my 7950gt at 685/1620, no voltmods.. ive had it like this for 3 days.. no crashes nothing..

then i saw a few artifacts in game for the 1st time.. so i decided to clock down the gpu by 10MHz and the memory by 5MHz..

After Testing the new settings in the nVidia CP, it said i failed the test, and it stayed at 680/1620.. so then i hit No Overclocking, and it has permanentaly brought it down to 600/1450.. ive hit Overclocking, did the whole i agree thing..
And i tried rasing up the gpu/memory.. and i get the message that the test failed, and i should lower my settings.. *** do i do?

If you were around in 06-'11: #mobius #teamPK #vanskap #secondnature #mp5

<[email protected]> (CS:S King) is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-18-2007, 11:59 PM
New to Overclock.net
 
Xero.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Niagara, Ontario
Posts: 1,348
Rep: 65 (Unique: 62)
You COULD voltmod it...

Nothing I say is relevant at any point in time.


Xero. is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-19-2007, 12:06 AM
New to Overclock.net
 
<CRACK@> (CS:S King)'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,523
Rep: 67 (Unique: 52)
There's no need for that an.. its a software issue.. i had it perfectly stable at 680MHz.. after LOWERING the OC to 670MHz, it said the test failed and i had to use lower settings... then i hit No Overclocking, then to overclocking, and now it wont let me OC by so much as 1 MHz

If you were around in 06-'11: #mobius #teamPK #vanskap #secondnature #mp5

<[email protected]> (CS:S King) is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-19-2007, 12:44 AM
New to Overclock.net
 
<CRACK@> (CS:S King)'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,523
Rep: 67 (Unique: 52)
bah now it's working.. i had to re-install my drivers, and re-instal coolbits..
whatever thanks for viewing the thread lol

If you were around in 06-'11: #mobius #teamPK #vanskap #secondnature #mp5

<[email protected]> (CS:S King) is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off