nv4_disp driver problems!!! - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

nv4_disp driver problems!!!

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 04:45 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Minnesota
Posts: 363
Rep: 11 (Unique: 10)
i have a Geforce FX 5500 and i was playing MOHAA (Medal of Honor Allied Assault) my comp crashed the first time and then it had a pop up window in my game saying the driver wasnt responding!!!

please tell me what to do if anything!!!
SlAyEr08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 04:46 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jan 2005
Location: USA/Florida
Posts: 2,448
Rep: 324 (Unique: 225)
Quote:
Originally Posted by SlAyEr08
i have a Geforce FX 5500 and i was playing MOHAA (Medal of Honor Allied Assault) my comp crashed the first time and then it had a pop up window in my game saying the driver wasnt responding!!!

please tell me what to do if anything!!!
what drivers are you using?

Stinger Slingers V5
insanity reigns
It's better to reign in hell than serve in heaven.
There is more to life than increasing its speed. - Mahatma Gandhi...guess he's not a member of Overclock.net
Kickin avatar by "Crash"....biggrin.gif



busa is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 06:02 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Minnesota
Posts: 363
Rep: 11 (Unique: 10)
77.72 from nvidia's website
SlAyEr08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 06:10 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jan 2005
Location: USA/Florida
Posts: 2,448
Rep: 324 (Unique: 225)
Quote:
Originally Posted by SlAyEr08
77.72 from nvidia's website
I tried those and found them buggy as hell......
go here and get the 77.30's
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1092
these have been the most stable and highest scoring drivers i have used...and i've tried about all of them...

Stinger Slingers V5
insanity reigns
It's better to reign in hell than serve in heaven.
There is more to life than increasing its speed. - Mahatma Gandhi...guess he's not a member of Overclock.net
Kickin avatar by "Crash"....biggrin.gif



busa is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 06:22 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Mar 2005
Location: Minnesota
Posts: 143
Rep: 41 (Unique: 38)
Problem is, I've used both and had BSOD's in XP with both.

The last most stable ones I used were 71.25 from eVGA, which nVidia never officially released, and eVGA no longer hosts... but I never had ANY issues with them, and the only reason I can't use them is that they don't get along with BF2.

My Creations - Free for Anyone to Use
Overclock.net Valve Steam™ Skin (See - Download)
2D Overclock.net Source Spray (See - Download)
3D Overclock.net Source Spray (See - Download)
Please REP+ me if I helped or if you use one of my creations!
Lethargic Squirrel is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 07-06-2005, 08:39 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Minnesota
Posts: 363
Rep: 11 (Unique: 10)
have u tried the newer XG 80.40?? i would try those but im kinda of a newb!!!
SlAyEr08 is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 07-08-2005, 10:44 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Minnesota
Posts: 363
Rep: 11 (Unique: 10)
i tried the XG 80.40 and they gave me the same problem!!!

someone please help ill give reps! :shades2:
SlAyEr08 is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 07-08-2005, 10:47 AM
New to Overclock.net
 
RunningRioT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Washington State
Posts: 930
Rep: 81 (Unique: 62)
just get the xtreme g 76.45b from guru3d.com
a bit old. but they work, and do they work good.

FOLD for OVERCLOCK.net! GO TEAM! #37726

ADD ME A REP IF I HELPED YOU!

The X-Factor of AMD vs. Intel eXplained
headphone.gif
Silence Your Fans and Reduce Dust Without Undervoltingheadphone.gif

L00K at my RIG and COmment!
<<<<<<

RunningRioT is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 07-08-2005, 10:56 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Jun 2005
Location: Minnesota
Posts: 363
Rep: 11 (Unique: 10)
im going to try all of them and see cause this is weird!!!
SlAyEr08 is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 07-08-2005, 10:58 AM
Retired Staff
 
DeaDLocK's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: UK, Southampton
Posts: 2,572
Rep: 266 (Unique: 167)
Are you making sure you uninstall old drivers correctley???

If you dont then this an cause problems.

CPU: i5 8600K | MOBO: MSI Z370 SLI Plus
RAM: Patriot Viper 2x8GB 3200
GPU: Zotac 1060 6GB Mini or Gigabyte RX 580 8GB | CASE: Fractal Design R6
PSN: DENERay | XBL: MGRayd
DeaDLocK is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off