NVIDIA System Tools - Overclock.net - An Overclocking Community
Forum Jump: 

NVIDIA System Tools

 
Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-04-2008, 11:58 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
$till LegendaryU2K's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dundalk, Maryland | Los Angeles, CA
Posts: 3,214
Rep: 110 (Unique: 92)


Where is the rest of the information?

And btw, where is the GPU overclocking and also this thing sucks. It takes like 2 mins just to load the temp settings. Rivatuner works perfect, i was just checking out this thing, but its weird and it slows down my computer when viewing certain information.

Anyways, where is the rest of my system information in NVIDIA System Tools?

$till LegendaryU2K is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-04-2008, 11:59 PM
New to Overclock.net
 
Delphi44's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: san diego ca
Posts: 443
Rep: 32 (Unique: 31)
i would stick to Rivatuner. I have had nothing but prolems with NVidia system tools but thats just me some people swear by it =)

Delphi44 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-04-2008, 11:59 PM
New to Overclock.net
 
FearMeansControl's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: NYC
Posts: 1,516
Rep: 101 (Unique: 91)
Without an nForce chipset, you won't get most of the motherboard readings

RIP SYRILLIAN
Quote:
Originally Posted by nitteo go_quote.gif
The biggest contribution we can make [email protected] is by spreading the word. A farm of 100 people will last longer than a farm of 100 GPUs.
(450x8)proof.gif (417x9)proof.gif (425x9)proof.gif


FearMeansControl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-05-2008, 12:03 AM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
$till LegendaryU2K's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dundalk, Maryland | Los Angeles, CA
Posts: 3,214
Rep: 110 (Unique: 92)
Oh alright, i still can't find any overclocking tools and it seems to slow down my computer, it kinda takes a long time to load up. The 3d menu where they show the motherboard, GPu and CPU is cool, but slow as hell.

Anyways, the information is also not accurate , the core and memory gpu is fine, but the other stuff above that is wrong, the numbers started to dip big time when i took a picture for some reason. Anyway , Back to rivatuner

peace

$till LegendaryU2K is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off