Sleeping Dogs PC Gaming Discussion And Performance Thread - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Sleeping Dogs PC Gaming Discussion And Performance Thread

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 04:54 AM - Thread Starter
Programmer
 
BradleyW's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
Posts: 28,458
Rep: 1555 (Unique: 1017)
AA set to Extreme and AO on Extreme seems to kill the fps.
Multi GPU is shot and we need a fix. (Stuttering and poor scaling for both AMD and Nvidia)
Overclocking the VRAM causes reduced FPS.
Please write down your experiences. thumb.gif

Intel Core i9 9900K HT 5GHz
GIGABYTE Z390 Ultra
AMD ASUS STRIX OC VEGA 64
G-Skill Trident 2x8GB DDR4 4000MHz
Samsung EVO NVM.e 250GB
SeaSonic 1250W Gold
Corsair 900D + Custom Loop.


BradleyW is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 05:47 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Nov 2010
Location: South Africa
Posts: 1,238
Rep: 16 (Unique: 16)
Just found this driver: http://www.geforce.com/drivers/results/47460
They are WHQL certified and everything, but only show up when searching specifically for drivers for the new 660ti. I wonder if there will be any compatibility issues if I download them? I don't see any warnings or anything, but it is odd that Nvidia hid them for the 660.

Lhino is offline  
post #3 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 05:59 AM - Thread Starter
Programmer
 
BradleyW's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
Posts: 28,458
Rep: 1555 (Unique: 1017)
Quote:
Originally Posted by Lhino View Post

Just found this driver: http://www.geforce.com/drivers/results/47460
They are WHQL certified and everything, but only show up when searching specifically for drivers for the new 660ti. I wonder if there will be any compatibility issues if I download them? I don't see any warnings or anything, but it is odd that Nvidia hid them for the 660.

I don't think it will work without an editted ini file.

Intel Core i9 9900K HT 5GHz
GIGABYTE Z390 Ultra
AMD ASUS STRIX OC VEGA 64
G-Skill Trident 2x8GB DDR4 4000MHz
Samsung EVO NVM.e 250GB
SeaSonic 1250W Gold
Corsair 900D + Custom Loop.


BradleyW is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 06:16 AM
New to Overclock.net
 
emett's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Western Australia
Posts: 1,190
Rep: 48 (Unique: 26)
My guess is they would work fine with a modded .ini
emett is offline  
post #5 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 10:37 AM
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 43
Went to get it at my local gamestation store, as I traded in my ps3 and all my games last week so I could get this darksider 2/borderlands 2/dark souls and guild wars 2.
They were all sold out of the pc/xbox and ps3 versions. This is one of the first times I have ever seen my local game store sell out of a pc game.

Must be VERY popular this game.
Shinjuku is offline  
post #6 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 10:47 AM
New to Overclock.net
 
Empr1ze's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 585
Rep: 10 (Unique: 8)
Quote:
Originally Posted by Shinjuku View Post

Went to get it at my local gamestation store, as I traded in my ps3 and all my games last week so I could get this darksider 2/borderlands 2/dark souls and guild wars 2.
They were all sold out of the pc/xbox and ps3 versions. This is one of the first times I have ever seen my local game store sell out of a pc game.
Must be VERY popular this game.

Same. The three Gamestops in my area all announced that Sleeping Dogs is out of stock for all platforms. I haven't bought it yet. I'd pretty rather spend it on something else than on something to increase my Steam backlog...
Empr1ze is offline  
post #7 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 11:32 AM
Matcha Soda
 
amd955be5670's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Antarctica
Posts: 1,208
Rep: 56 (Unique: 37)
This has got a hi-res DLC pack, and somewhere I read its got a killer Extreme AA setting, so those with 1Gb Vram, if you have the game, do post how its running for you.
I haven't yet bought it, because its sold out in every store near my house -_-

amd955be5670 is offline  
post #8 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 12:46 PM
New to Overclock.net
 
Velathawen's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hong Kong
Posts: 2,340
Rep: 123 (Unique: 115)
There's a discount on GreenManGaming.com with a 20% code. I picked the game up earlier today for $36 USD and managed to activate it on Steam, so those of you who want to get in on the game and can't find local stock may want to hop on!

For SLI fix use 0x0C4010F5 for compatibility bit. I'm on 301.42 and it still runs decently at 60 FPS with around ~60% GPU usage in the benchmark. There are others with the same compatibility fix who claim 99% usage in game so YMMV as always.

Have you guys played extensively with the texture packs? I'm not noticing a huge graphical quality difference with the added textures. It's somewhat annoying that the benchmarks are never entirely identical either.






Velathawen is offline  
post #9 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 01:16 PM
Matcha Soda
 
amd955be5670's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Antarctica
Posts: 1,208
Rep: 56 (Unique: 37)
Quote:
Originally Posted by Velathawen View Post




I thank you for the benchmarks you posted. Is that average 58fps with SLI enabled?
But with the drop in GPU usage I guess its to be expected.
I don't have a CPU as good as yours, plus on some other thread, someone posted about stuttering during driving with an AMD processor, so I'm holding on buying it.

amd955be5670 is offline  
post #10 of 345 (permalink) Old 08-18-2012, 04:34 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Shire
Posts: 4,935
Rep: 84 (Unique: 59)
Seems to run ok, MSI AB is reporting frames of solid 60FPS.


Video cards owned:
1x Titan XP (2016)
1x GTX 1080
1x GTX 1070
1x GTX 1060
1x GTA 1050Ti
2x GTX 980Ti Strix
1x GTX 780Ti


Captain_cannonfodder is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off