Call of Duty 4 - iw3mp.exe has stopped working - Fixed, probably.. - Overclock.net - An Overclocking Community

Forum Jump: 

Call of Duty 4 - iw3mp.exe has stopped working - Fixed, probably..

Closed Thread
 
Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 12:56 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 296
Rep: 4 (Unique: 4)
So the thing is, after I installed Win7 7600 I've been getting this problem, a lot! Cannot play entire match without this closing the game, and its getting quite frustrating!!

What I've done!
- Uninstalled audio driver and let Windows reinstall driver.
- Installed newest Realtek driver.
- Changed file name in Mile.
- Plugged in mic.
- Enabled steriomix.

Quote:
Faulting application name: iw3mp.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4859a219
Faulting module name: iw3mp.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4859a219
Exception code: 0xc000001d
Fault offset: 0x000f4a40
Faulting process id: 0x12d8
Faulting application start time: 0x01ca3b8c405a04c1
Faulting application path: C:\\Program Files (x86)\\Activision\\Call of Duty 4 - Modern Warfare\\iw3mp.exe
Faulting module path: C:\\Program Files (x86)\\Activision\\Call of Duty 4 - Modern Warfare\\iw3mp.exe
Report Id: ba508beb-a781-11de-9dcd-00508db2d873
What in the world could be causing this now?!
daanielin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 12:58 PM
New to Overclock.net
 
a(TM) a(TM) Spadea(TM) a(TM) 's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Miami Fl
Posts: 332
Rep: 25 (Unique: 19)
a(TM) a(TM) Spadea(TM) a(TM) is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 01:02 PM
New to Overclock.net
 
Greg121986's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Michigan
Posts: 3,594
Rep: 186 (Unique: 162)
I often get this problem in Vista. I have found that I need to go into my Control Panel and make sure I am using my microphone and headset speakers only. If I make sure that these two are set as the "default" output and nothing else is selected, the problem usually resolves itself.



Greg121986 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 01:07 PM
New to Overclock.net
 
tipsycoma's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Miami/Gainesville,Florida
Posts: 4,053
Rep: 258 (Unique: 195)
You need to either plug in your USB headset, if you have one, or you're 3.5 mm jack into the mic port of your computer.

tipsycoma is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 03:48 PM - Thread Starter
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 296
Rep: 4 (Unique: 4)
- Plugged in mic.
- Enabled steriomix.

Done both of those, but I just played for 4 maps straight after erasing EVERY single file related to the soundriver, under System Properties > Hardware > Device Installation Settings > "No let me choose what to do" > "Never install driver software from Windows update", reinstalled only the Realtek soundcard driver and it seem to have worked!
daanielin is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 09-22-2009, 03:51 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Apr 2008
Location: Arlington, TX
Posts: 5,274
Rep: 473 (Unique: 355)
Good to see it's fixed.

Intel:MainRig i7 [email protected]/Gigabyte Z68X-UD3H/16GB [email protected]/2xHD6990
Intel:Secondary Xeon [email protected] 1.35v/X58A-UD3R/12GB [email protected]/3xHD6970
AMD:HTPC 2400-BE/A7GM-S 2.0/2GB [email protected]/HDMI
Server1ell R610 DualQuad/[email protected]
Server2:HP Proliant DL360 G5 DualQuad/[email protected]

rpm666 is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 03-02-2010, 07:34 AM
New to Overclock.net
 
holm85's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Rep: 0
what if i dont have stereomix in my sound option! how do i get it then?
holm85 is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 03-02-2010, 07:36 AM
 
not available's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 564
wow people still play that game.
not available is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 03-02-2010, 08:32 AM
New to Overclock.net
 
holm85's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Rep: 0
ofcorce .. aloooooooot of ppl still playing it! but can u help me?
holm85 is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 09-16-2011, 12:39 PM
New to Overclock.net
 
mcorrell's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Rep: 0
after literally 4 months of not being able to play COD MW Multiplayer FINALLY I found the fix that worked for me! I wanted to share it!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9CTwPLv7tFI[/ame]
mcorrell is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off