Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: One Of The Wierdest Video Card & Driver Errors Ive ever seend :( Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-18-2005 10:07 AM
johnny3710 bad luck maybe?
05-18-2005 10:06 AM
X-Zenity what are your computer specs
and it could the psu not being strong enough
05-18-2005 10:02 AM
Camkill k, when i visit my dads place i downloaded my drivers for my vid card and it worked fine for the 2 days i was there. When i got home i went into the basement and plugged in my comp and like *** my comp goes all screwy. My dads a computer tech so i went and tried to talk to him and hes like k remove the drivers then try. So i hang up and i go reboot PC and boot into Safe Mode and then go and un-install these drivers and then rebooted again and it worked. This happened to me 3 times in a row. Whenever i get home something on my PC screws up. *** is going on does anyone no?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off