Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: [Official] Corsair Hydro Series Club Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-07-2018 07:54 AM
Mergatroid
Quote: Originally Posted by d3v0 View Post
Can you tell me how you like the H115i with the ML140s? I heard you have to provide full 12v for them but the H115i doesnt have the right adapters. I would have to place them in my CPU_Fan and CPU_Fan_opt slots. Makes me want to go with the TT 360MM Riing 3.0 instead. But my H50 has been so good to me.
I have been using the ML fans on a ASUS Sabertooth Z87, as case fans, for over a year. My board doesn't use true PWM for the case fans, but varies the 12V like a 3-pin header (I will definitely avoid this on my next upgrade).

However, my ML fans have been working perfectly like this. No extra noise, no issues at all. I have four of them, 3 mounted vertically and one horizontally, and all of them work without any problems.

At low RPM, they are VERY quiet (600RPMish).
05-21-2018 12:41 AM
Mr-Dark
Quote: Originally Posted by Zaiphon View Post
Is there any cases right now that the Corsair Hydro H150i PRO can be fit in as Push and Pull? Sitting at the h110 and the NZXT Phantom (Old one) and it only fits as push or Pull and i had to take of the Top...
Looking to upgrade it to a H150i with a new case that could fit it as push and pull.
Yes, Corsair 570X & 780T & 760T.. Cooler Master H500p & C700p and many more...
05-16-2018 08:07 AM
Zaiphon Is there any cases right now that the Corsair Hydro H150i PRO can be fit in as Push and Pull? Sitting at the h110 and the NZXT Phantom (Old one) and it only fits as push or Pull and i had to take of the Top...
Looking to upgrade it to a H150i with a new case that could fit it as push and pull.
03-08-2018 04:21 PM
Phaelynar
Quote: Originally Posted by Gen Patton View Post
Check out cosair webpage also.
Im traveling next week anyway, so waiting doesnt matter.
03-08-2018 03:14 PM
Gen Patton Check out cosair webpage also.
03-08-2018 01:27 PM
Phaelynar Placed an order at Amazon for a h150i. It's backordered until next Thursday. Hopefully I get a 100% functional unit, as I want to set up my build next weekend if possible with all my new parts. If the Eisbaer extreme is released this year I'll probably swap it out though and just re-sell the 150i.
03-04-2018 01:30 AM
Imprezzion I'm kinda having similar issues with my H110i GTX / H115i depending on how you wanna call it. Runs a delidded 6700K @ 4.5Ghz 1.328v.

It used to run 62c max in prime95 avx 28.7 and about 55c max in games. Now it's hitting 64c in games and 73c in the same prime test.

I cleaned the rad, fans, checked pump speed with Link, everything seems fine. Water temp isn't really high, pump is working fine, so are the fans.

Only thing i can change is remount the CPU and the die / ihs with new CLU.. But I'm out and that stuff ain't cheap lol.
03-03-2018 05:47 PM
grillinman
Quote: Originally Posted by juniordnz View Post
Is a water temp of 47.4?C for a 4790K overclocked at 1.29vcore and 1.9vccin too high?

Also I'm gettting temps close to 70?C when playing PUBG and I can't even run OCCT Larga Data without reaching the limit of 83?C. Also, when the computer starts I see temps as high as 71?C with just the start-up going on.

My CPU is delidded + liquid pro on the die. On my sig there's a print of an 8h test with 1.35vcore where Max temp didn't even get close to 70?C


I guess this H100i V2 is going bad? Pump reports 3000RPM but it shouldn't be so high on water temp nor cpu temp while playing pubg (40% cpu load). Should I RMA this and get a H105 instead? I hear the H105 is much more reliable.
Those temps seem pretty high. Is your radiator dirty? Fans failing? TIM gone wrong? For a delidded CPU I'm really surprised your temps would be so high. If the pump is running at 3000 rpm constantly it should be doing better since this is in the "performance" RPM range of the H100i v2.

I'm curious; how long have you been running this AIO?
03-01-2018 03:56 AM
juniordnz Is a water temp of 47.4?C for a 4790K overclocked at 1.29vcore and 1.9vccin too high?

Also I'm gettting temps close to 70?C when playing PUBG and I can't even run OCCT Larga Data without reaching the limit of 83?C. Also, when the computer starts I see temps as high as 71?C with just the start-up going on.

My CPU is delidded + liquid pro on the die. On my sig there's a print of an 8h test with 1.35vcore where Max temp didn't even get close to 70?C


I guess this H100i V2 is going bad? Pump reports 3000RPM but it shouldn't be so high on water temp nor cpu temp while playing pubg (40% cpu load). Should I RMA this and get a H105 instead? I hear the H105 is much more reliable.
02-10-2018 07:46 PM
blaze2210
Quote: Originally Posted by nrpeyton View Post
Thinking now of maybe doing a project -- anyone know if any of the brackets on a Corsair H80iGT Liquid CPU cooler would fit a Sapphire Radeon HD 6950 Dirt 3 Edition? if I changes screws and used bolts on the other side? If not I wonder if there's something I could do DIY style to make it fit?!

I'm quite enjoying bringing this old GPU back to life. lol
Feels like I've got a brand new bit of kit (even though its 8 years old).

What inspired me to think of doing this on an old GPU:
Cleaned the dust off my heat-skink and done a re-paste. Temps have literally dropped nearly 20c. Wow. (at load before = 84c. New core temp = 65c)

What surprised me the most when I removed the heatsink/fans is that the entire heatsink/fan assembly makes NO contact with memory or VRM at all. VRM has it's own smaller heat-sink attached with a single screw on top MOSFETS. Then for memory.. well there's just nothing. Not even a thermal pad in sight! (There are gaps in the heat-sink fins allowing air to blow down through onto memory and VRM heat-sink, but I can't imagine that being very substantial.

Got her running at 3840 x 2160 on my Sony 4K TV. playing 'Mass Effect' at 4K, (that wasn't easy either -- had to override registry entries)

At 1.180v @ 950 on the core, 1410 memory with unlocked shaders I'm getting a steady 45-55 fps. This older game is beautiful in 4k.

Happily playing this older franchise through while my 1080Ti mines Cyrpto in the background ;-)

Happy camper indeed, lol.

If you're looking for a DIY route for mounting the H80i GT to a GPU, then you'll want to check out this thread: https://www.overclock.net/forum/73-nv...b-aka-mod.html

For a non-DIY route, there's always the Kraken G10 and G12 brackets from NZXT. They're reasonably priced, and also come with a fan on the bracket to help cool the rest of the card.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off