Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: My Old School AGP Bench Summary Thread Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-19-2015 06:46 AM
MrBreeze Bring it. biggrin.gif I have 3 to bin, and no hard mods yet, but thanks to someone around here, wink.gif I think I know how to do those.
02-19-2015 12:28 AM
Artikbot

Funny that I was thinking about this a couple of days ago... :)

 

Since I moved to the UK the rig has been sat at my parents', but they'll come to visit in Easter and the rig and I will finally reunite! :wheee:

 

Also, HUE! I have a MX440 I think! Time to start sharpening swords, :devil:

02-18-2015 10:18 PM
MrBreeze Ahhhhh...back where I belong. Bump for the beauty of vintage AGP benching.

http://hwbot.org/submission/2767619_
http://hwbot.org/submission/2767617_

@Artikbot if you're still scoping this thread thanks again for the inspiration.

Necro! skull.gif
07-12-2013 02:22 PM
Artikbot
Quote:
Originally Posted by MrBreeze View Post

And yeah, ambient sucks in the summer if you're on air or water. We should all move to Patagonia for the next 3 months. wink.gif

And I'm on TEC... Effects of hot ambients are amplified 2-3X sozo.gif
07-12-2013 01:42 PM
MrBreeze Aleslammer, thanks for the tips. I was sorry to see we lost you to classicplatforms over at the bot, awesome to get the benefit of your experience though. For my part, I've been finding that low latency DDR beats DDR2 every time as far as I can tell. But that's probably just because I can't get my FSB high enough.

And yeah, ambient sucks in the summer if you're on air or water. We should all move to Patagonia for the next 3 months. wink.gif
07-11-2013 10:21 AM
Aleslammer MrBreeze;

Might try using the 11 series video drivers, looking at macsbeach's score in O1 his setup has a lot going for it but is using the 12 drivers. Rasparthe is right for a 4670 you are going to need a lot more CPU, might test some of the older cards you mentioned were your existing clocks are more than enough and vid card mods are more important.

IMO ram selection is the most important point for a SATA2, I’ve tried three sets. Corsair DDR 400 CAS2 TCCD and two sets of Patriots, DDR2 800 CAS4 D9s and DDR2 1200 CAS5 2.4v. The 800s were useless the board doesn’t have enough voltage to make them pay attention without hard mods. The Corsairs were efficient, the 1200s have a default SPD at 333 CAS4 1.8v and will run without a hitch at 310 FSB 1:1, 3-3-3-7 1T at the max voltage supplied by the MB of 2.1v+/-. Playing have ran a few quick 2D benches at 319 and posted a couple of 3D benches at 315 with a stock board, (testing AGPs getting ready for winter, Enthusiast Paradise).

Artikbot;

Same problem best temps I've had in the garage 25c quit at 32c, wife won't let me in the house with my benching hardware, hate summer.
07-10-2013 03:22 PM
Artikbot
Quote:
Originally Posted by MrBreeze View Post

Benching again with some new toys. Creeping up in the 4670 rankings again with these:

http://hwbot.org/submission/2400803_
http://hwbot.org/submission/2400784_

More to come. Just getting started with the E5800 and pushing clocks on the 4670.

I love you wubsmiley.gif


Sadly it's SO HOT in my room that my main rig is restarting itself due to overheat (and yes, it is fully watercooled). Even though I might just break it out again and bench a little bit too, because I found an old GF4200Ti in our shop that might soon have a new home... devil.gif
07-10-2013 10:09 AM
MrBreeze
Quote:
Originally Posted by Rasparthe View Post

Need some more volts on that chip!! Also you don't have to run each test for the 3d Mark 01, only the game tests are needed for a score.
Yessir I do! Lands are all mapped for a vmod. Getting a circuit writer this week. Thanks for the tip on 3dm01. I had just been running at default.
07-09-2013 08:35 PM
Rasparthe Need some more volts on that chip!! Also you don't have to run each test for the 3d Mark 01, only the game tests are needed for a score.
07-09-2013 08:21 PM
MrBreeze Benching again with some new toys. Creeping up in the 4670 rankings again with these:

http://hwbot.org/submission/2400803_
http://hwbot.org/submission/2400784_

More to come. Just getting started with the E5800 and pushing clocks on the 4670.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off