Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: [Official] The Qnix/X-Star 1440p Monitor Club Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-23-2019 10:30 AM
dir_d I have my Glossy Xstar dusty in the box now. No need for it anymore. She lasted a long time and Oced to 96HZ but the little blue led light flickers.
08-23-2019 09:34 AM
PhotonFanatic Anyone ever use Linux on this panel? Its pretty hard to get everything to be the right size. You've got too small, or gigantic. I think linux hates 1440p.
08-21-2019 09:38 PM
Jboss How much do these sell for nowadays? The QNIX panel i have can OC to 96 Hz with a GTX 970.
08-13-2019 05:40 PM
BulletSponge
Quote: Originally Posted by Friskynoodle View Post
You're just giving it away? That was nice of you.
I gave it away locally a few weeks ago, sorry. I hated to see it go, so many sweet hour of gaming on that panel.
08-13-2019 05:19 PM
Friskynoodle
Quote: Originally Posted by BulletSponge View Post
If anyone in West Texas wants a DVI only 2710 that is fully functional I have one to give away. I cannot ship, it must be picked up.
You're just giving it away? That was nice of you.
08-04-2019 11:22 AM
Ovrclck I have an extra Qnix for sale. Local pickup only. Southern California. Pm me if interested...
07-29-2019 11:02 AM
Senshi_x I just today got a short on the logic board. Seems this is not entirely uncommon? Does anyone know where one can source a replacement for these? I tried googling, but came up empty.

Alternatively, if someone has a QX with a wrecked display, I'd be very interested in the board, presuming it wasn't shattered as well .
07-28-2019 01:05 PM
Optimum19 Hey guys,


I have an issue with my Qnix 2710.



There seemed to be a loose connection at the place where you put in the cable to the ac adapter. The "head" of that cable was also bent and there were sparks whenever I plugged in the cable.



So I decided to buy a new cable. The new cable had to be plugged in and fixed in a certain angle (which I did with ducktape). It has worked fine the past days. Today, however, my monitor is showing black bars at the left & right side and the pictures is being squeezed together in the middle of the screen.


Do you think the ac problem and the sparks might have fried some parts of the PCB which controls the scaling and such?
I have this problem with a different laptop as well so I guess it's the monitor.


Thx guys!


07-19-2019 08:04 AM
Ovrclck
Quote: Originally Posted by LarsMarkelson View Post
So something weird happened today with my trusty Qnix... I turned on my computer and the monitor started turning itself off then back on repeatedly. I stepped away for a few minutes then started smelling a weird electronics burning smell coming from the monitor. I disconnected everything and let it rest, now trying it again and the monitor keeps turning itself off then back on again.

Am I right in thinking something fried on the internals? Probably needs a new PCB I'm guessing... Oh well if that's the case I got a ton of great usage out of it!!
RIP Qnix.
07-15-2019 03:30 PM
LarsMarkelson So something weird happened today with my trusty Qnix... I turned on my computer and the monitor started turning itself off then back on repeatedly. I stepped away for a few minutes then started smelling a weird electronics burning smell coming from the monitor. I disconnected everything and let it rest, now trying it again and the monitor keeps turning itself off then back on again.

Am I right in thinking something fried on the internals? Probably needs a new PCB I'm guessing... Oh well if that's the case I got a ton of great usage out of it!!
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off