Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: Swiftech H220/H320/H220X/H240X/H140X and CM Glacer 240L/360L Owners' Club Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-24-2019 06:15 PM
ciarlatano
Quote: Originally Posted by v1ral View Post
I have an odd question hopefully someone can chime in.
So the SATA power cable on both the splitter and the pump melted/Shorted, I don't like SATA powered cables only for drives anyways....
I want to convert those cables to 4 pin molex, I see that PPCS sales Swiftech's splitter in the older Molex type, but my question is the pump side. I see the wire has a solid black wire and the other has a white/gray broken line, my question is which one is negative and which one is positive?

I am trying NOT to bin my H220X or get the newer cooler!
Thanks for your time!
It should be identifiable by location.

09-24-2019 04:49 PM
v1ral I have an odd question hopefully someone can chime in.
So the SATA power cable on both the splitter and the pump melted/Shorted, I don't like SATA powered cables only for drives anyways....
I want to convert those cables to 4 pin molex, I see that PPCS sales Swiftech's splitter in the older Molex type, but my question is the pump side. I see the wire has a solid black wire and the other has a white/gray broken line, my question is which one is negative and which one is positive?

I am trying NOT to bin my H220X or get the newer cooler!
Thanks for your time!
09-24-2019 04:35 PM
ciarlatano
Quote: Originally Posted by Mr.N00bLaR View Post
Has anyone got much experience with the x3? Seems like the 3 fan would be a neat way to cool my cpu and gpu. Does the pump have enough power to keep the flow up through a CPU, gpu stock combo unit and maybe another rad?

Rig: Ryzen 3600 + HTC 1080ti all in a Corsair Air 740
It was designed with the expansion to a GPU and additional rad in mind. This is exactly what it was intended for and it does it very well. Adding a third rad is typically not an issue, either, but adding a third block would be pushing it.
09-24-2019 03:32 PM
Mr.N00bLaR Has anyone got much experience with the x3? Seems like the 3 fan would be a neat way to cool my cpu and gpu. Does the pump have enough power to keep the flow up through a CPU, gpu stock combo unit and maybe another rad?

Rig: Ryzen 3600 + HTC 1080ti all in a Corsair Air 740
09-24-2019 08:15 AM
Herp123
Quote: Originally Posted by ciarlatano View Post
It's been discontinued for several years. A lot of asks in this thread, but I haven't seen anyone actually finding one. If you stay with 3/8" ID tubing, they are really unnecessary.
Oh I see.. That's really a shame, was planning to use rigid tubing. I might end up with ZMT tubing
09-21-2019 11:24 AM
ciarlatano
Quote: Originally Posted by Herp123 View Post
Does anyone have any luck with the G1/4 adapter for the H220X?
Seems to be more rare than a unicorn..
It's been discontinued for several years. A lot of asks in this thread, but I haven't seen anyone actually finding one. If you stay with 3/8" ID tubing, they are really unnecessary.
09-21-2019 10:30 AM
Herp123 Does anyone have any luck with the G1/4 adapter for the H220X?
Seems to be more rare than a unicorn..
08-29-2019 01:54 PM
ubbernewb i talked to tech at swiftech he said it should be FULL
08-29-2019 01:44 PM
ubbernewb Madmaxneo is was saying i have a waterkit allready installed but am removing it to install the x3, also does it come totaly full? i thought the tubes were colored white but nope it the fluid it seems like it at least has some so, wondering if need to top it up or its probably full
08-29-2019 01:31 PM
Heuchler
Quote: Originally Posted by ubbernewb View Post
just double and triple checked thats only 1 i have not the other will it work on am4 or do i need to call swiftech? for other mount set?
Looks like the correct screws are pre-installed on the AMD bracket (only need to change them if you are going Threadripper). Just undo the four screws on top of you motherboard. keep the motherboards backplate.

Adjust the screws on the AMD bracket to match the motherboard holes. Screw everything back together in an x pattern (hopefully you put the CPU and TIM in at some point). Some motherboard makers glue their backplate to the board.

if not, temporarily secure it tape, cardboard box, old copy of computer shopper or double side tape for something more permanent. worst case ask somebody to hold for you.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off