Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: Fiji Bios Editing ( Fury / Fury X / Nano / Radeon Pro Duo ) Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-15-2019 02:47 PM
BlackRain_85
Thanks for all these Tips!

First of all, im new here as you can see :-)
Nice to meet you all!

I tried a lot on the timings of the Fury X.
And this is what i have with 1.325V on the HBM using the last Official Bios with HBM Voltmodding via HexEditor.

The Graphics Card is on 1100/500

Thats it.

See ya
10-30-2019 09:34 PM
boot318 Anyone know where to get the Fury X Fox Bios FX6 with no -.0375 on the VCore at? Rather have +.0250 on VCore that bios.
07-26-2019 12:01 AM
generaleramon
Quote: Originally Posted by Heuchler View Post
I have been using MSI Afterburner/RivaTuner

you can set it to startup when Windows loads with a custom fan profile
yeah i know, but even if the card is reporting 0%, the fan still run @ 1600rpm
07-24-2019 04:46 PM
Heuchler
Quote: Originally Posted by generaleramon View Post
nope, GPU-Z is showing 0% Fan but the speed remain at 1600RPMs, i also tried to use the LUT fan mode instead of Fuzzy Logic. No changes, i guess is something locked at the drivers lelvel, these Fiji are really locked down
I have been using MSI Afterburner/RivaTuner

you can set it to startup when Windows loads with a custom fan profile
07-24-2019 10:36 AM
generaleramon
Quote: Originally Posted by Wuest3nFuchs View Post
hopefully it worx, hold thumbs!

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
nope, GPU-Z is showing 0% Fan but the speed remain at 1600RPMs, i also tried to use the LUT fan mode instead of Fuzzy Logic. No changes, i guess is something locked at the drivers lelvel, these Fiji are really locked down
07-24-2019 06:05 AM
Wuest3nFuchs
Quote: Originally Posted by generaleramon View Post
i'll test it. Thanks
hopefully it worx, hold thumbs!

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
07-24-2019 05:52 AM
generaleramon
Quote: Originally Posted by Wuest3nFuchs View Post
Did you tried this tool here ?

RadeonFanController
https://forums.guru3d.com/threads/ra...d-gpus.414383/

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
i'll test it. Thanks
07-24-2019 05:19 AM
Wuest3nFuchs
Quote: Originally Posted by generaleramon View Post
someone knows if it's possible to lower the idle fan speed on a R9 Nano? i can't go any lower than 1600rpm, my card runs [email protected] Any suggestions?
Did you tried this tool here ?

RadeonFanController
https://forums.guru3d.com/threads/ra...d-gpus.414383/

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
07-24-2019 05:03 AM
generaleramon someone knows if it's possible to lower the idle fan speed on a R9 Nano? i can't go any lower than 1600rpm, my card runs [email protected] Any suggestions?
06-16-2019 02:04 AM
Heuchler very interesting work generaleramon. will have to look into it this stuff.

A few more FPS would always be appreciated




Division 2 medium-high @1440 p
Sapphire Fury Nitro OC @1120 core (HBM 500- stock)
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off