Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: [email protected]'s GPU applications for Windows Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-30-2017 08:16 PM
k4m1k4z3 I ran a couple units on my W8100 quite a while ago... they took forever compared to my 1080s rolleyes.gif
11-30-2017 08:03 PM
mmonnin Only when it 1st came out. It's been awhile.
11-30-2017 07:33 PM
tictoc

Has anyone by chance run any of the AMD GPU tasks?  I just saw that there is an AMD GPU application for Linux, so I added it to one of my machines.

08-24-2017 06:23 PM
gamer11200 That's a shame about the errors. Hopefully they fix them soon. I haven't run into anything major on my GTX 1070. Out of about 300 Cuda units, I've only had about 10 error.
08-23-2017 09:58 AM
k4m1k4z3 That may be the same error when I tried running it on my GTX980

EDIT: It is.
Exit status 195 (0x000000C3) EXIT_CHILD_FAILED
http://www.enigmaathome.net/result.php?resultid=287157413
08-23-2017 07:59 AM
ondoy i just joined, i'm getting the same error as he has.


(unknown error) - exit code 195 (0xc3)

08-23-2017 07:04 AM
mmonnin
Quote:
Originally Posted by ondoy View Post

how do i get this to work ? i'm always getting a computation error.
read thru the message boards it says to install C++ 2015 redistributable package, i already did and it's still showing these errors. frown.gif

What's the error? No Enigma user matches your forum ID.

Edit: Guessing you're StyM. Someone had the same error earlier in that thread but the admin blamed it on the card.
08-23-2017 06:37 AM
ondoy how do i get this to work ? i'm always getting a computation error.
read thru the message boards it says to install C++ 2015 redistributable package, i already did and it's still showing these errors. frown.gif
08-23-2017 02:41 AM
mmonnin Yup, it came out just after it was PoTM and I ran it for awhile.
08-22-2017 05:11 PM
k4m1k4z3 I have run the Enigma CUDA app on my 1080ti but it looks like it has been too long since I ran it that my results no longer show under my account redface.gif

But to answer the question, it is a new app with separate wuprop hours for the GPU app. Looks like there is only the CUDA app active? http://wuprop.boinc-af.org/active_projects.py

Oddly, the AMD unit application is called Enigma Cuda 1.10 (opencl_ati_101)
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off