Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: win10 image upload failure Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-04-2018 03:32 AM
HITTI
Quote: Originally Posted by Beagle Box View Post
Did your phone use 4G or rout through the router during the upload?
When this happens to me, it's either that the PC's wi-fi device is dying or my Verizon router's antenna circuitry is giving out. I have a box full full of both.
Got it fixed by restoring a win10 macrium image backup, upload works.
10-02-2018 10:40 AM
Beagle Box Did your phone use 4G or rout through the router during the upload?
When this happens to me, it's either that the PC's wi-fi device is dying or my Verizon router's antenna circuitry is giving out. I have a box full full of both.
10-02-2018 10:18 AM
HITTI uninstalled wireless network device and scanned for new hardware and installed wireless device still no avail.

irritating.
10-02-2018 10:02 AM
HITTI I disabled my firewall, still no upload.
10-02-2018 10:00 AM
HITTI Speedtest.net

Upload Test Error
A socket error occurred during the Upload test. A firewall could be blocking the connection or the server might be having some issues. Please try again later.

Alternatively, check out our free Speedtest for Desktop apps for more reliable testing.
10-02-2018 09:51 AM
HITTI So i disabled ipv6 still no avail.

10-02-2018 09:39 AM
HITTI
win10 image upload failure

When I try to upload photos on win10 x64 pro to imgur.com or facebook.com, the progress bar and circle doesn't move, tried a vpn, different wifi connection.

So I moved the file by usb to my phone and uploaded them just fine, I updated flash on the pc but still to no avail.

Even browser load is slow also Ive tried firefox and chrome.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off