Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: Dual 2080 rig not folding as it should Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-04-2019 06:13 AM
VaultDweller Thanks! I'll try that.
01-04-2019 05:43 AM
mmonnin Display Driver Uninstaller
https://www.guru3d.com/files-tags/download-ddu.html

Sounds like your clocks fell back to 2d mode after a driver crash.
01-04-2019 04:31 AM
VaultDweller
Quote: Originally Posted by Duality92 View Post
So, I installed [email protected] again, just to break in these new 2080's and I'm only netting like 450k from one and 200k from the other. This is rather odd as they can do much more than this. The CPU I'm using is a 2700X at CPU:12 to allow two cores for the GPUs, but it hasn't changed anything.

The motherboard I'm using is an AORUS B450 M (it's just until I get my 2950X with my X399 board), so one GPU is at x16, the other at x4. The X4 GPU is the one at 450k and the x16 one is at 200k.

I'm sure I'm missing something somewhere, but I have no clue at all.

I'm having the same issue with my rig. I've got a TR 2990WX with 2 RTX 2080Tis in SLI on a MEG Creation. When running [email protected] I get about 1M PPDs. CPU does about 50K, GPUs about 300K-450K each. Very much a noob with regards to computer builds and [email protected] Can you give a little more details as to what you did to solve your problem? Not sure what you mean by "DDU'd everything".
Thanks!
12-09-2018 02:08 PM
Duality92
Quote: Originally Posted by mmonnin View Post
There is a small drop in performance dropping down to 8x, 4x or PCI 3->2 but that's more than I would expect. Are the PCI-E lanes being shown close to max bandwidth?
Where would I see this?
12-09-2018 01:21 PM
mmonnin There is a small drop in performance dropping down to 8x, 4x or PCI 3->2 but that's more than I would expect. Are the PCI-E lanes being shown close to max bandwidth?
12-09-2018 11:20 AM
Duality92 Right now, from what I'm seeing, one card (the one in the PCIE x4 2.0 slot) runs at 1M ppd and the other in the x16 3.0 slot runs at 1.5M ppd. CPU at cpu:10 (2700X, so three full cores free). They're linked with a NVLink on risers too, they're synced, but no SLI enabled.

When I put both my cards in my TR rig, I'm hoping for them to pull 3+M PPD with the 2950X folding too (it does 200k-300k PPD)
12-03-2018 01:26 PM
navjack27 i wonder what the issue actually was before you nuked the drivers. i mean still you are possibly in p2 compute power states.
11-24-2018 07:32 PM
Duality92 So I DDU'd everything, reinstalled [email protected] and it seems fine now

Thanks xD
11-24-2018 06:26 PM
Duality92
Dual 2080 rig not folding as it should

So, I installed [email protected] again, just to break in these new 2080's and I'm only netting like 450k from one and 200k from the other. This is rather odd as they can do much more than this. The CPU I'm using is a 2700X at CPU:12 to allow two cores for the GPUs, but it hasn't changed anything.

The motherboard I'm using is an AORUS B450 M (it's just until I get my 2950X with my X399 board), so one GPU is at x16, the other at x4. The X4 GPU is the one at 450k and the x16 one is at 200k.

I'm sure I'm missing something somewhere, but I have no clue at all.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off