Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic
Thread: 980gtx card problem after a bad flash Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-02-2018 05:23 AM
PEBKAC Try removing all the GPUs, kill the internet (to prevent Windows from loading GFX drivers), uninstall all NVIDIA drivers, reboot, shut down, insert both the GPUs, try to flash it. If this doesn't work, try a fresh install of NVIDIA drivers.

Been bricking my P104-100 like 20 times during the last 48 hours, trying to force flash another card's BIOS into it, and the solution seems to be related to NVIDIA's drivers.
11-29-2018 09:01 AM
ThrashZone Hi,
Yeah on the second link should of shown the index of the card slot a gpu is in
That is pretty much all there is to go by on a dead gpu.
11-29-2018 08:56 AM
mulder69 Both locations are recognized with the 560gtx the problem is only for the 980gtx ti.
Not reconu with nflash
11-29-2018 08:43 AM
ThrashZone Hi,
I'm no expert by any means
But if you have onboard graphic's and a gpu in a pci-e slot
Seems you can identify that pci-e slot
Once you do remove the good gpu and install the bad
Flash that pci-e slot ID
This tutorial has a version most prefer
https://www.overclock.net/forum/69-n...r-1080-ti.html

Here's the other thread
https://www.overclock.net/forum/69-n...topics/1523391
11-29-2018 08:10 AM
mulder69
980gtx card problem after a bad flash

Hello,

I get a 980 gtx ti amp zodiac with a problem of bios.
The people could not sell their card after a failed flash.

I try by nvflash version back and windows to flash this card with the original bios.
My problem is that with the command nvflash --list this card would not appear, I have the message "no nvidia display adapters found".

I followed a tutorial that explained that you had to try several versions of nvflash (some modified for modified bios).
I do not know that version of bios (modified or not), the person used to make his flash missed.

I tried from a computer with a graphic crate integrate into the processor (cpugpu), then I made a new test with a second card (560gtx) on my other location pci.
For this second test nvflash recognize my 560gtx but still not the 980gtx ti.

Being totally limited in my computer knowledge, I do not know what else to do.

Thanks for your help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off