Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: Nvidia surround with accessory display Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-27-2019 12:57 PM
FUBARDetroit
Quote: Originally Posted by ozlay View Post
They all need to be digital not analog. So no dp to vga or hdmi to vga adapters. You will need to use active dvi to DP and dvi to hdmi. If you are using 2 different cards you will need to disable sli for it to work.

Ok right now everything is dvi to dvi. The sli is a pair of gtx 660 non ti's. Surround keeps reactivating sli not sure why.
01-27-2019 11:31 AM
ozlay They all need to be digital not analog. So no dp to vga or hdmi to vga adapters. You will need to use active dvi to DP and dvi to hdmi. If you are using 2 different cards you will need to disable sli for it to work.
01-27-2019 10:34 AM
MrBalll My suggestion is to describe what your issue is. Right now all I can see is your statement of..." I can't seem to get the plugs right."
To me that means you don't know what to plug in where. Is that the case? Just better phrase it is my suggestion.
01-27-2019 09:34 AM
FUBARDetroit Now with 3 HP L2045W and the HP W2072A as the accessory display. Still not working...
01-25-2019 02:49 PM
FUBARDetroit Should I take it that it can't be done?
01-24-2019 12:53 PM
FUBARDetroit
Nvidia surround with accessory display

Hi New here anyway. I have some older hardware sli gtx 660's and I want to run surround with a accessory display 3 of my displays are DVI one is HDMI. The displays are 2 HP L2045W 1 HP W2072A and 1 Acer E211H. I can't seem to get the plugs right and i'm not sure how to fix it.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off