Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic
Thread: R9 290 HDMI no audio to TV Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-02-2019 01:13 PM
mfdoom7
Quote: Originally Posted by Hwgeek View Post
Did you choose the TV as sound output on sound settings? (click on Speaker icon on taskbar and click on "SPEAKER(Realtek...)" and choose your TV).
as i sayd it works on intel HD4600 and yes u have to manualy choose output to get sound out from another device. with HD4600 i can see 4k tv option available but with hdmi connected to gpu its says not plugged in and greyed out.
03-02-2019 12:55 PM
Hwgeek Did you choose the TV as sound output on sound settings? (click on Speaker icon on taskbar and click on "SPEAKER(Realtek...)" and choose your TV).
03-02-2019 12:18 PM
mfdoom7
R9 290 HDMI no audio to TV

i have problem what seems to be related to drivers. i have z97 gaming 5 and 4790k with r9 290, trying to game on 4k tv video is good but no audio. everything works fine with integrated HD4600 graphics. can somone give me tips what should i do i have reinstalled driver and stuff with DDU.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off