Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: (Official MSI X470 Gaming M7 AC motherboard Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-19-2020 09:42 AM
leviathan1701 Hi there,

I am new to Overclock, and I'm hoping someone kind can assist.

I'm trying to locate I/O shield dimensions including all cutouts for the MSI X470 Gaming M7 AC motherboard. Regrettably importing one from eBay would prove too pricey and shipping to my location would be a problem as well.

I have considered using a "universal" I/O shield and cutting out the required cutouts but it would not be accurate enough.

If anyone does have this particular board or I/O shield, could they put the dimensions into CAD? I want to have it 3D printed.

Any assistance is greatly appreciated!
06-13-2020 05:24 PM
poah
Quote: Originally Posted by MestasDeejay View Post
1006 beta installed
Been running fine for me. better cinebench score and no cold boot problems
06-12-2020 12:56 AM
MestasDeejay 1006 beta installed
06-06-2020 05:46 AM
MestasDeejay
MestasDeejay

No 1005 bios for us?
12-23-2019 08:11 PM
neur0cide
Quote: Originally Posted by poah View Post
don't use bios version 7B77v1C or 7B77v1D as they have cold bug issues. 7B77v1B is the one you should use.
Does the M7 not allow you to manually set DRAM boot voltage?
12-10-2019 01:00 AM
poah boosts as to be expected. I only run it as standard though
12-10-2019 12:39 AM
Hale59
Quote: Originally Posted by poah View Post
Currently running a 3900x in this motherboard. No issues to report. Boosts well and almost see 4.6 in single core activities (ab bios). Vrm temps are totally fine around 55-60c
How is it going with the mobo and the 3900X? Is it still boosting nicely?

Quote: Originally Posted by poah View Post
Just for current information.

don't use bios version 7B77v1C or 7B77v1D as they have cold bug issues. 7B77v1B is the one you should use.
Thanks for the information.
12-06-2019 01:07 AM
poah Just for current information.

don't use bios version 7B77v1C or 7B77v1D as they have cold bug issues. 7B77v1B is the one you should use.
11-26-2019 05:47 PM
Hale59
Quote: Originally Posted by poah View Post
Pump is powered by sata cable. Pump rpm is controlled by the 4 pin pump connector
Thank you for the info. My CH7 became faulty and considering this board.
11-25-2019 03:15 AM
poah
Quote: Originally Posted by Hale59 View Post
Quote: Originally Posted by poah View Post
here you go
MTB Scotland...Where do you connect your Water Pump 4Pin connector?
Pump is powered by sata cable. Pump rpm is controlled by the 4 pin pump connector
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off