Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic
Thread: Logitech G FK / Logitech G Pro Wireless Mouse Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-21-2020 04:20 PM
Athrutep
Quote: Originally Posted by Zammin View Post
Yeah I gave the altered settings a try and I'm not sure if I could feel a difference. Maybe I'm just not sensitive to these things, or maybe I did it wrong haha. Who knows. I can't really tell if anything actually changed.
At least it didn't break anything
03-21-2020 07:08 AM
Zammin
Quote: Originally Posted by Athrutep View Post
No Profiles being created on your main machine. So you don't have to uninstall , manually delete the files and then reinstall the software altering the profiles before deinstalling and cleaning it up again. Of course if you don't have a secondary machine, go ahead.

Someone should also contact logitech and just ask them about it instead of trying to figure out what these settings actually do and what values are what. So far that thread looks just like a some wild guesses. Logitech seems to know what they are doing, doesn't make any sense for them to set some wrong values.
Yeah I gave the altered settings a try and I'm not sure if I could feel a difference. Maybe I'm just not sensitive to these things, or maybe I did it wrong haha. Who knows. I can't really tell if anything actually changed.
03-21-2020 06:14 AM
Athrutep
Quote: Originally Posted by Zammin View Post
Out of curiosity, what's the reason?
No Profiles being created on your main machine. So you don't have to uninstall , manually delete the files and then reinstall the software altering the profiles before deinstalling and cleaning it up again. Of course if you don't have a secondary machine, go ahead.

Someone should also contact logitech and just ask them about it instead of trying to figure out what these settings actually do and what values are what. So far that thread looks just like a some wild guesses. Logitech seems to know what they are doing, doesn't make any sense for them to set some wrong values.
03-20-2020 07:45 PM
Zammin
Quote: Originally Posted by Athrutep View Post
Dont install lgs on your main pc, set it up on a second one and use it without lgs/ghub installed on your main machine.
Out of curiosity, what's the reason?
03-20-2020 06:17 PM
Athrutep Dont install lgs on your main pc, set it up on a second one and use it without lgs/ghub installed on your main machine.
03-12-2020 09:47 AM
brainzasif
Quote: Originally Posted by Zammin View Post
I removed G-HUB, restarted and I'm trying to install LGS 9.02.65 (Latest) and the installer just stops at 75% and stays there... Going to have to try safe mode I think.. Frustrating.



EDIT: Never mind, for some reason after ending task in task manager the installer suddenly finished and the app works lol.



So just to be clear, do I replace the line that says with under and set the file to read only?



and does this fix require LGS to be open while using the mouse? Or can you just run the mouse in on-board mode? I normally keep the software closed and run on-board memory.
Yes replace the line and make the profile file read only. Open LGS once than click save and than close LGS.

Happy gaming.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
03-11-2020 09:45 PM
Zammin
Quote: Originally Posted by brainzasif View Post
@CrucialNUG and @Zammin just uninstall G-hub.

and restart your PC once done also ensure you delete the Logitech Folder from your PC before you restart.

Once done reinstall LGS and run it once and set up your profile, then save your settings and restart your PC once again for safe measure.

Then find your active profile's file in "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Logitech\Log itech Gaming Software\profiles" or wherever you have installed LGS respectively.

and follow the guide from here:

https://www.esreality.com/post/29481...ce/#pid2948161

Hope this helps.

has turned my LGW into a completely different beast.




Sent from my SM-G970F using Tapatalk
I removed G-HUB, restarted and I'm trying to install LGS 9.02.65 (Latest) and the installer just stops at 75% and stays there... Going to have to try safe mode I think.. Frustrating.

EDIT: Never mind, for some reason after ending task in task manager the installer suddenly finished and the app works lol.

So just to be clear, do I replace the line that says <movement speed="-1" acceleration="1"/> with <movement accelerationscheme="none" accelerationprofile="-1" speed="-1" acceleration="0"/> under <pointer devicemodel="Logitech.Gaming.Mouse.GPro"> and set the file to read only?

and does this fix require LGS to be open while using the mouse? Or can you just run the mouse in on-board mode? I normally keep the software closed and run on-board memory.
03-08-2020 12:11 AM
brainzasif
Quote: Originally Posted by Zammin View Post
I'd be willing to give it a try but I have G-Hub installed and according to what he's said, there are G-Hub related registry entries and stuff that interfere with this fix, and they remain there even if you uninstall G-Hub and install LGS. He says there was a lot of work involved to correct this and without a step-by-step guide, it's well beyond the know-how of someone like me.

Hopefully he will write a step-by-step guide on how to undo all the G-Hub stuff so I can give this a try and see if I can tell the difference (if any). At times I have felt like the HERO sensor behaved differently to the 336X sensors I'm used to, but I couldn't tell if it was placebo or not. There is another thread someone posted the other day about that esreality post but the general consensus there seemed to be that it was placebo, however since you've said it made a big difference for you I wouldn't mind giving it a try myself.
@CrucialNUG and @Zammin just uninstall G-hub.

and restart your PC once done also ensure you delete the Logitech Folder from your PC before you restart.

Once done reinstall LGS and run it once and set up your profile, then save your settings and restart your PC once again for safe measure.

Then find your active profile's file in "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Logitech\Log itech Gaming Software\profiles" or wherever you have installed LGS respectively.

and follow the guide from here:

https://www.esreality.com/post/29481...ce/#pid2948161

Hope this helps.

has turned my LGW into a completely different beast.




Sent from my SM-G970F using Tapatalk
03-03-2020 01:55 AM
Zammin
Quote: Originally Posted by brainzasif View Post
Guys try this tweak out. Seriously worked for me, I had put my logitech g pro wireless in the draw as a showcase mouse piece because I couldn't play with it for some strange reason, I didn't know what the issue was, perhaps the liftoff or control speed or acceleration. In the end I thought I just had a bad piece.

Moving forward I tried this guide :
https://www.esreality.com/post/29481...-or-hero-mice/

With nothing to loose I gave it a try, and I can't believe my logitech g pro wireless is crazy accurate and easy for me to hit flick shots with it for the first time since I bought it. Perhaps placebo so I've been using it since the last 2 days before I shared my verdicts here. To help others out facing the same issue I was with my LPW.

Give this a go and let me know if it worked for you.

Try the tweak that DLCI has given right @ 17:21 CET, 7 February 2020 >> By DLCI

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
I'd be willing to give it a try but I have G-Hub installed and according to what he's said, there are G-Hub related registry entries and stuff that interfere with this fix, and they remain there even if you uninstall G-Hub and install LGS. He says there was a lot of work involved to correct this and without a step-by-step guide, it's well beyond the know-how of someone like me.

Hopefully he will write a step-by-step guide on how to undo all the G-Hub stuff so I can give this a try and see if I can tell the difference (if any). At times I have felt like the HERO sensor behaved differently to the 336X sensors I'm used to, but I couldn't tell if it was placebo or not. There is another thread someone posted the other day about that esreality post but the general consensus there seemed to be that it was placebo, however since you've said it made a big difference for you I wouldn't mind giving it a try myself.
03-02-2020 12:56 PM
CrucialNUG
Quote: Originally Posted by brainzasif View Post
Guys try this tweak out. Seriously worked for me, I had put my logitech g pro wireless in the draw as a showcase mouse piece because I couldn't play with it for some strange reason, I didn't know what the issue was, perhaps the liftoff or control speed or acceleration. In the end I thought I just had a bad piece.

Moving forward I tried this guide :
https://www.esreality.com/post/29481...-or-hero-mice/

With nothing to loose I gave it a try, and I can't believe my logitech g pro wireless is crazy accurate and easy for me to hit flick shots with it for the first time since I bought it. Perhaps placebo so I've been using it since the last 2 days before I shared my verdicts here. To help others out facing the same issue I was with my LPW.

Give this a go and let me know if it worked for you.

Try the tweak that DLCI has given right @ 17:21 CET, 7 February 2020 >> By DLCI

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
This applies to any G Pro mice correct? That is if you downloaded the Logitech software at any point with the mouse?
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off