Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: How To Flash A Different BIOS On Your 1080 Ti. Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-21-2019 12:31 AM
KedarWolf
Quote: Originally Posted by stefano_d23 View Post
Ok, i fixed it. It seems nvidia-smi.exe was under a new location (C:\Windows\System32\nvidia-smi.exe).
I changed the command and it worked. Thanks for your help.
Yeah, I had that issue with the DCH drivers a while back but couldn't recall where nvidia-smi.exe was. I had to change the command back then as well.
09-21-2019 12:14 AM
stefano_d23
Quote: Originally Posted by Norlig View Post
If you dont know what that means, I would not recommend flashing your card.

Any way, add quotes around the command.
Ok, i fixed it. It seems nvidia-smi.exe was under a new location (C:\Windows\System32\nvidia-smi.exe).
I changed the command and it worked. Thanks for your help.
09-21-2019 12:02 AM
stefano_d23
Quote: Originally Posted by Norlig View Post
If you dont know what that means, I would not recommend flashing your card.

Any way, add quotes around the command.
I flashed different bios several times on my card. All bat. files worked. I have never faced that issue.
I think the system can't find the path specified. I wonder if the problem is that i use DCH drivers from Nvidia. I used to have the Standard drivers.
09-20-2019 03:06 PM
Norlig
Quote: Originally Posted by stefano_d23 View Post
Hello guys. I've got this message in CMD when i try to open (as administrator of course) the Zotac's 384W bat file to activate the new power limit:

'C:/Program' is not recognised as an internal or external command,
operable program or batch file.


Does anyone know what's going on?

Thanks in advance
If you dont know what that means, I would not recommend flashing your card.

Any way, add quotes around the command.
09-20-2019 10:56 AM
stefano_d23 Hello guys. I've got this message in CMD when i try to open (as administrator of course) the Zotac's 384W bat file to activate the new power limit:

'C:/Program' is not recognised as an internal or external command,
operable program or batch file.


Does anyone know what's going on?

Thanks in advance
09-19-2019 04:21 AM
Rachirod
Quote: Originally Posted by yoadknux View Post
I flashed that bios a while back on my Aorus. it worked fine. Regardless, bios flashing has risks and no one can guarantee it will work.
Flashed it on my AMP Edition and it worked. thanks for getting back
09-16-2019 11:16 PM
yoadknux
Quote: Originally Posted by Rachirod View Post
Hi Guys,

Just wanted to double check if I can or safe to flash the Zotac.rom on to Zotac 1080 TI Amp Edition? after talking a backup

Thanks
I flashed that bios a while back on my Aorus. it worked fine. Regardless, bios flashing has risks and no one can guarantee it will work.
09-15-2019 03:38 PM
Rachirod Hi Guys,

Just wanted to double check if I can or safe to flash the Zotac.rom on to Zotac 1080 TI Amp Edition? after talking a backup

Thanks
08-14-2019 11:46 AM
schloppidol Yeah, my card seems a bit poop and best I could get stable was about 2050 - don't really want to run 24/7 @ 1.2v neither. On a plus note I tried the FTW3KingpinFix.rom and it lets me use all 3 DPs and the HDMI port
08-10-2019 04:40 PM
8051
Quote: Originally Posted by schloppidol View Post
I have been using the XOC BIOS pretty much since this thread started. Card has been running at 2000MHz - 1.111v under load with no drops without having to mess with anything else so that's good.

I'm now finally at a point where I need the 3rd DP output (for the Index) so wondering if there's a comparable BIOS available that will allow me to use all 3 DPs (and the HDMI) on my 1080Ti FE?
That seems like a lot of voltage for 2000MHz.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off