Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic
Thread: I am having a serious issue Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-06-2008 09:00 AM
jinja_ninja
Quote:
Originally Posted by $till LegendaryU2K View Post
Actually thanks for bringing that up again, because as of last night i started thinking, well i am not ready to buy another computer right now, and i will do so when i am ready. My next buy is either the 8500GT or 8600GT PCI. So i will be gaming with a Intel Pentium 3 / PCI cards into 2009 baby! !!!!!!!!!1,000FPS MY FRIENDS!!!!!!!!!
Please tell me you are joking?
10-04-2008 12:48 PM
$till LegendaryU2K Update: I found out what it was. It was Nvidia Tray Tools, very awesome program which i enjoy using, but it seems to conflict with certain games. When i start a game, in the bottom right you can see it trying to open it up for some reason. So i just exit the program whenever i play a game that doesn't like it.

So everything is nice and smooth. Oh and one last note, i notice that Quake 1 does it, but when i hit right mouse the issue goes away.
10-04-2008 12:11 PM
$till LegendaryU2K
Quote:
Originally Posted by Marin View Post
Maybe its a sign to get a new computer.
Actually thanks for bringing that up again, because as of last night i started thinking, well i am not ready to buy another computer right now, and i will do so when i am ready. My next buy is either the 8500GT or 8600GT PCI. So i will be gaming with a Intel Pentium 3 / PCI cards into 2009 baby! !!!!!!!!!1,000FPS MY FRIENDS!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by CapDubOh View Post
It sounds like an application you are running wants to keep the desktop active. Kind of like when you try and minimize a game while it's loading.
Yes that sounds about right, now i am trying to figure out why. It could be the drivers tho, but strangely it doesn't happen all the time. I will let you know if i get it fixed, and if i don't , i guess i will just deal with it until another new driver comes out or whatever. These 178.13 drivers are great, but it may be causing the issue, who knows.

Quote:
Originally Posted by Swiftes View Post
I know this is becoming as old as "Bet it can't run Crysis", but i think it might be time to upgrade buddy!
Yea i do want to start using a Diamond 4670 with a Gateway Intel Dual core 2, but i am in no rush to obtain those items. I will do so when i get ready, as of right now, my next buy is one of those cards which i just mention, starting with the Albatron 8500GT or 8600GT. I may have a chance to get one, in a few weeks.

Quote:
Originally Posted by Swiftes View Post
On a helpful note, what games is this problem happening with? I notice your 6200 back in, perhaps some of the ATI drivers remain?
It may be happening, which is causing my frames to be low on some of them. But when i hit tab+alt quickly it fixes the issue and the frames are back up.
Just a few games to mention, Unreal GOLD( Only when using the highres pack ), Revolution(FPS ) and some other ones.

When i start the game, i notice when it is loading, i can see my start, and icons buttons and desktop bar at the bottom. Its like my desktop wants to run with my games hahaha.

Anyways, i will try to fix it.
10-04-2008 11:55 AM
Swiftes I know this is becoming as old as "Bet it can't run Crysis", but i think it might be time to upgrade buddy!

On a helpful note, what games is this problem happening with? I notice your 6200 back in, perhaps some of the ATI drivers remain?
10-04-2008 11:50 AM
VincentJ
Quote:
Originally Posted by $till LegendaryU2K View Post
I just finish reinstalling it, and its not running in window mode.
It wouldn't hurt to reinstall graphics drivers.
10-04-2008 11:46 AM
$till LegendaryU2K I just finish reinstalling it, and its not running in window mode.
10-04-2008 11:45 AM
CapDubOh It sounds like an application you are running wants to keep the desktop active.

Kind of like when you try and minimize a game while it's loading.
10-04-2008 11:45 AM
Marin Maybe its a sign to get a new computer.


Have you tried reinstalling the games?
10-04-2008 11:45 AM
Gexx make sure the games arent running in windowed mode.
10-04-2008 11:45 AM
AlphaDog11790 If it only happens with certain games then you might wanna try reinstalling.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off