Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: **Official GPU Team Competition scores - (3/01/10) Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-03-2010 02:26 PM
repo_man <3 No Bromo.

05-03-2010 02:19 PM
zodac
Quote:
Originally Posted by zodac View Post
My last one was 2 weeks ago.

I is sad.
And now I have 2.

I you guys.
05-03-2010 02:15 PM
W4LNUT5 Cool. Now everything is working as it should I assume.

Thanks guys
05-03-2010 02:12 PM
zodac My last one was 2 weeks ago.

I is sad.
05-03-2010 02:11 PM
repo_man Zomg I got jedi rep'd. Been FOREVER since I saw a new rep on my UserCP! LOL
05-03-2010 02:07 PM
zodac Oh yes. PM me if you want it for OCNChimpin.
05-03-2010 02:04 PM
W4LNUT5
Quote:
Originally Posted by zodac View Post
Oh no, you always want the -advmethods flag. Can't get the bonuses without it.
So do I need some sort of passkey then?
05-03-2010 02:02 PM
zodac Oh no, you always want the -advmethods flag. Can't get the bonuses without it.
05-03-2010 02:00 PM
W4LNUT5
Quote:
Originally Posted by zodac View Post
No shortage, but a problem with the servers (still). Normally, the best way forward now is to reinstall the client. If you think that's not too much of an inconvenience, that would probably sort the issue out.
Well, If I add the -advmethods flag I can receive WU's. I didn't think I wanted that flag because I'm on an e5300, and not some beastly i7.

The unit I received was a "P6012 (R0, C128, G203)" if that makes any difference
05-03-2010 01:59 PM
zodac
Quote:
Originally Posted by repo_man View Post
Edit: Zodac ninja'd me.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off