Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: Help with crappy scrolling. Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-14-2004 08:03 AM
Inquisitor what if you have onboard video?? cus my dad's does this for the comp i just bought him
12-04-2004 10:54 AM
zokus
Quote:
Originally Posted by DeaDLocK
Anytime you see that happen always check your GPU drivers... If you dont have ny installed and its running XP stock ones then you will see this stutter as you scroll.

Glad you sorted it... First time I encountered it it took me couple hours to figure it out.
lol, but you didn't have this support base handing away answers.
12-04-2004 10:47 AM
DeaDLocK
Quote:
Originally Posted by zokus
Wow, yep, I was using omega drivers, so i switched to regular, and then back to omega and now everything is cool. thx dude
Anytime you see that happen always check your GPU drivers... If you dont have ny installed and its running XP stock ones then you will see this stutter as you scroll.

Glad you sorted it... First time I encountered it it took me couple hours to figure it out.
12-04-2004 10:35 AM
zokus Wow, yep, I was using omega drivers, so i switched to regular, and then back to omega and now everything is cool. thx dude
12-03-2004 08:47 PM
ThE_GeNeRaL um have you got your vga drivers installed???

if so are they the orginal or modded try using the orginal if you are using the modded
12-03-2004 06:55 PM
zokus Hmm, how to begin. Well, I got my DFI mobo, put it in, and it wouldn't boot to windows. So I reinstalled windows cause the computer tech that I talked to said I wouldn't lose anything. I didn't reformat or anything, yet I still lost everything. I thought to myself, "No problem, I'll just load everything back from my backup disk." Unfortuneately, I had borrowed it out to a friend and he wrecked it. So now I have nothing, and I just finished getting my comp back up and running with the drivers i spent all night DLing, and I've encountered a problem. Everything I go into, whether it be here or microsoft works, or Adobe or anything, my computer scrolls really slow. Trying to move down a page gives me a headache cause it almost looks like it keeps refreshing over and over again, a line moves down the screen and everything moves up.
Could someone help me fix this?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off