Overclock.net - An Overclocking Community - Reply to Topic

Thread: SLi on my AMD 790X Reply to Thread
Title:
Message:

Register Now

In order to be able to post messages on the Overclock.net - An Overclocking Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-01-2010 07:17 PM
MRHANDS
Quote:
Originally Posted by xd_1771 View Post
On 790X-UD4P?
D'you think it would work on a 790XT-UD4P?
Too bad that it's 8x-8x PCI-E slots though
It should work just as fine. The list they had for capable boards didnt have 790x listed but it worked.

The 8x 8x lanes don't mean a thing with these cards.
Check this out.
http://www.techpowerup.com/reviews/A...Scaling/4.html
02-01-2010 07:03 PM
awaizy
Quote:
Originally Posted by xd_1771 View Post
On 790X-UD4P?
D'you think it would work on a 790XT-UD4P?
Too bad that it's 8x-8x PCI-E slots though
x
It should theoretically work on that board as well. The 8x by 8x lanes shouldn't really pose a problem at all..

OP, that is awesome.
02-01-2010 07:00 PM
xd_1771 On 790X-UD4P?
D'you think it would work on a 790XT-UD4P?
Too bad that it's 8x-8x PCI-E slots though
02-01-2010 03:32 PM
getbigtony good to see someone get this working
02-01-2010 03:29 PM
Aick nice dude!
02-01-2010 03:29 PM
MRHANDS
Quote:
Originally Posted by Bartmasta View Post
very nice

is the scaling worse than with nvidia chipset boards?
I don't recall what my results with the 750i were. My rage at the inability to OC clouded my vision.
02-01-2010 03:26 PM
Bartmasta very nice

is the scaling worse than with nvidia chipset boards?
02-01-2010 03:23 PM
MRHANDS I followed this guide here for Windows 7 64bit. Did method 2
http://xdevs.com/e107_plugins/conten...php?content.30

It didn't work with the 195.xx drivers I had installed so I installed a 190.xx and it worked brilliantly.


SLi Active


No SLi


It was actually pretty easy to do.

I just may get a UD3 for my Q9550 and a second gtx260 to sli. After the 750i I had, I don't want another nforce board.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off