Overclock.net - An Overclocking Community

Overclock.net - An Overclocking Community (https://www.overclock.net/forum/)
-   Submit a Bug Report (https://www.overclock.net/forum/17791-submit-bug-report/)
-   -   Sig Rigs will not expand while a page is loading and jumps back to top of page (https://www.overclock.net/forum/17791-submit-bug-report/1217207-sig-rigs-will-not-expand-while-page-loading-jumps-back-top-page.html)

alwang17 02-18-2012 07:52 AM

Reproducibility: 100%
Steps: Started with a thread, tried clicking on the arrow to show a sig rig. Refreshed same thread and tried again. Tried with different threads with same results.
Expected: Should open or nothing happens
Notes: Hashtag added to end of URL

System info: Chrome 17.0.963.56 m, no active browser addons, Windows 7 Utlimate 64-bit SP1

Very similar to the bug here

URL: overclock.net

zodac 02-18-2012 10:52 AM

Perhaps the title should be changed to "Expanding sig rigs", since if you have sig rigs open by default, they all show.

 

It's pretty similar to these reports though:

https://www.overclock.net/t/1217205/clicking-submit-for-a-post-does-not-work-before-the-page-is-fully-loaded/0_100

https://www.overclock.net/t/1216521/clicking-a-spoiler-before-the-page-is-completely-loaded-does-not-open-refreshes/0_100

 

So hopefully it's just a small thing they need to fix and everything will be solved. :)



All times are GMT -7. The time now is 09:21 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.