Overclock.net - An Overclocking Community

Overclock.net - An Overclocking Community (https://www.overclock.net/forum/)
-   Downloads (https://www.overclock.net/forum/157-downloads/)
-   -   Everest Home 2.20 (https://www.overclock.net/forum/157-downloads/138456-everest-home-2-20-a.html)

[PWN]Schubie 12-11-2006 12:13 AM

This is a great program that provides a wide range of information about your system. This is the most recent and final freeware version and is no longer supported by the developer. Go here to download it.

Poser 01-17-2007 11:24 AM

if one was to say.... I don't know, maybe google everest ultimate build 3.50beta...I feel they may find links to this incredible update of the popular home version. Be warned, however, this is not freeware, shareware etc... it'll cost you (maybe).

gonX 01-22-2007 12:58 AM

Quote:
Originally Posted by Poser View Post
if one was to say.... I don't know, maybe google everest ultimate build 3.50beta...I feel they may find links to this incredible update of the popular home version. Be warned, however, this is not freeware, shareware etc... it'll cost you (maybe).
That's the only reason to why we don't have that one. They planned only to have freeware programs for now

dhrandy 04-11-2007 07:01 PM

Luv everest.

xiongboi_91 04-15-2007 06:26 PM

When ever i use everest(to check my temps), my cpu fan stops and i'd have to reboot my system. wierd.

slytown 09-27-2007 10:17 AM

My system usually reboots with coretemp, so I don't use it. And when coretemp does work, it posts my temps 15 degrees higher.

I wub Everest.

d3daiM 12-30-2007 02:06 AM

I never really liked everest..honestly...it always seemed so bulky..

ericeod 01-02-2008 02:01 AM

Version 4.20.1237 Beta was just released. I am finally able to use it with my X38 ASUS board.

http://www.lavalys.com/beta/everestu...wel3fkdm5c.zip

We Gone 01-10-2008 05:38 PM

Used everest the other nite on two systems first time.. blew out the v-core volts every time to over 2V. had to shut down and deinstall on both rigs...

XP-Pro Sp2
1. P5N32-E SLI..E6600 4g ram
2. P5N32-E SLI..E6750 2g ram

ErdincIntel 01-10-2008 05:54 PM

Quote:
Originally Posted by slytown View Post
My system usually reboots with coretemp, so I don't use it. And when coretemp does work, it posts my temps 15 degrees higher.

I wub Everest.
Recent Coretemp version (0.96) shows the true core temperatures. My everest also shows them 15C lower. I wish I had that low core temps, but the real temps are what coretemp0.96 shows.


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.