Overclock.net - An Overclocking Community

Overclock.net - An Overclocking Community (https://www.overclock.net/forum/)
-   Submit a Bug Report (https://www.overclock.net/forum/17791-submit-bug-report/)
-   -   Garbled Text on Mobile [Sitewide] (https://www.overclock.net/forum/17791-submit-bug-report/1727282-garbled-text-mobile-sitewide.html)

nvidiaftw12 06-09-2019 08:28 PM

Garbled Text on Mobile [Sitewide]
 
3 Attachment(s)
On desktop, posts from mobile are garbled. It seems like one letter is remove and replaced with "&#1xx". The original garbled post displays fine on mobile, but is broken on desktop. When a garbled post is quoted, it destroys the new post and on mobile the brokeness is replaced with another letter.


eg: e --> &#113 -- > q


https://www.overclock.net/forum/atta...hmentid=273736


https://www.overclock.net/forum/atta...hmentid=273738


https://www.overclock.net/forum/atta...hmentid=273740

nvidiaftw12 06-09-2019 08:34 PM

Looks forum-wide. https://www.overclock.net/forum/225-...l#post27996206

ENTERPRISE 06-10-2019 10:12 AM

*Sigh*,

Will speak with VS to see what is going on.

ENTERPRISE 06-10-2019 10:13 AM

Also please can you give me a link to the quoted issue in the op.

nvidiaftw12 06-10-2019 10:53 AM

Quote:

Originally Posted by ENTERPRISE (Post 27997992)
Also please can you give me a link to the quoted issue in the op.

Of course. My bad E. I'm on my phone so I can't link the exact post. Also, the chance this post will be broken is high.

https://www.overclock.net/#/topics/961467?page=5339

looniam 06-11-2019 10:26 PM

fwi, i see this quite often THIS POST brought me here; which looks to be both s and S. like the post above.


phone issue?

ENTERPRISE 06-11-2019 11:45 PM

This looks like a mobile site issue to be honest. Will run some extra tests of my own later.

nvidiaftw12 06-11-2019 11:47 PM

This has definitely been a 100% mobile issue from my experience.

The Pook 06-15-2019 08:54 AM

still an issue.

https://www.overclock.net/forum/246-...l#post28005540

https://www.overclock.net/forum/225-...l#post28005062

https://www.overclock.net/forum/225-...l#post28005338

https://www.overclock.net/forum/225-...l#post28005352

ENTERPRISE 06-15-2019 10:58 AM

This is also happening to AVS forum, VS are aware and looking into a fix.


All times are GMT -7. The time now is 02:27 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.